H ΕΥ διακρίνεται για ακόμα μία χρονιά στα Mergermarket M&A Awards

H ΕΥ διακρίνεται για ακόμα μία χρονιά στα Mergermarket M&A Awards

 

Τρεις διακρίσεις στα Mergermarket M&A Awards της Ευρώπης, τα οποία διοργανώνει το Mergermarket, ένας ανεξάρτητος φορέας παροχής δεδομένων και πληροφοριών για συγχωνεύσεις και εξαγορές (Σ&Ε), απέσπασε το τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβούλων της ΕΥ. 

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα Mergermarket M&A Awards αποτελούν διάκριση στον χώρο των συμφωνιών στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΥ διακρίθηκε ως Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος της Χρονιάς 2017 στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (στην οποία ανήκει και η Ελλάδα) για τρίτη χρονιά, μετά το 2016 και το 2014. Παράλληλα, η ΕΥ αναδείχθηκε ως Λογιστική Εταιρεία της Χρονιάς 2017 για έβδομη φορά μέσα σε οκτώ χρόνια, καθώς είχε κερδίσει ξανά τα έτη 2016, 2015, 2014, 2013, 2012 και 2010.

Επιπρόσθετα και για πρώτη φορά στην ιστορία των Mergermarket M&A Awards, η ΕΥ κέρδισε τον τίτλο Σύμβουλος Σ&Ε Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Χρονιάς 2017 στην Ευρώπη.

Αναφερόμενος στις διακρίσεις της ΕΥ, ο κ. Τάσος Ιωσηφίδης, εταίρος και επικεφαλής του τμήματος Χρηματοοικονομικών Συμβούλων της ΕΥ Ελλάδος, παρατηρεί: «Οι διακρίσεις αυτές της ΕΥ από έναν μεγάλο φορέα, όπως το Mergermarket, αποτελούν μία επιβεβαίωση της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Οι ισχυρές αποδόσεις μας στα πιο δύσκολα έργα είναι εμφανείς και μετρήσιμες, τόσο σε όγκο, όσο και σε αξία, καθώς παρέχουμε χρηματοοικονομικές συμβουλές για συναλλαγές στις μεγαλύτερες αγορές της περιοχής. Στην ΕΥ, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να συνδράμουμε τις επιχειρήσεις στην αντιμετώπιση των προκλήσεων του σημερινού, διαρκώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος».