«Γκοντζίλα ΙΙ: Ο βασιλιάς των τεράτων»: Η επική «τιτανομαχία» έρχεται αποκλειστικά στη Nova

«Γκοντζίλα ΙΙ: Ο βασιλιάς των τεράτων»: Η επική «τιτανομαχία» έρχεται αποκλειστικά στη Nova

Η θεαματική περιπέτεια φαντασίας, «Γκοντζίλα ΙΙ: Ο βασιλιάς των τεράτων», η οποία συγκεντρώνει μερικά από τα μεγαλύτερα τέρατα που πέρασαν ποτέ από τη μεγάλη οθόνη, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD.

Οι Τιτάνες, πελώρια τέρατα που θεωρούνται μυθικά συγκρούονται σε μια επική μάχη που απειλεί την ανθρωπότητα. Μια ομάδα επιστημόνων κι ο εξαφανισμένος Γκοτζίλα είναι η μόνη ελπίδα επιβίωσης.

Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από μία σειρά εξαιρετικών ηθοποιών, όπως: Κάιλ Τσάντλερ, Βέρα Φαρμίγκα, Μίλι Μπόμπι Μπράουν και Κεν Γουατανάμπε, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάικλ Ντόερτι. Η ταινία έλαβε πολύ θετικές κριτικές για τα οπτικά εφέ, τις σκηνές δράσης, την κινηματογράφηση και τη μουσική, ενώ ξεπέρασε σε εισπράξεις εισιτηρίων τα 386 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Το «Γκοντζίλα ΙΙ: Ο βασιλιάς των τεράτων» θα είναι διαθέσιμο και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν όποτε το επιθυμούν και όπου και αν βρίσκονται.