Για 2η συνεχή χρονιά η IDE στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, 13:06
-A +A

Στην κατάσταση με τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, που δημοσιεύει το περιοδικό Fortune στο ειδικό τεύχος με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες, περιλαμβάνεται, για 2η συνεχή χρονιά, η IDE (Intracom Defense Electronics).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η IDE αποτελεί βασικό εκπρόσωπο της ελληνικής βιομηχανίας στην κατάσταση αυτή και είναι η μοναδική από το χώρο της άμυνας και ασφάλειας. Αναμφίβολα αποτελεί μια πολύ σημαντική αναγνώριση για την IDE, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα αυτά πραγματοποιήθηκαν σε ευμετάβλητο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει την εξωστρέφεια της IDE, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να προσελκύσει το 98% των εσόδων της από εξαγωγές.

Οι 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, προέρχονται απ' όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας (εξαιρουμένων τραπεζών και ασφαλιστικών) με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 50 εκατ. ευρώ, καταγράφουν αύξηση κύκλου εργασιών συνεχόμενα τα τελευταία τρία χρόνια και είτε δεν έχουν δανεισμό είτε τον μειώνουν συνεχώς.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα