Γεμίζει με «καλαντιστές» τα καταστήματά της η ΑΒ Βασιλόπουλος

Γεμίζει με «καλαντιστές» τα καταστήματά της η ΑΒ Βασιλόπουλος

Τύμπανα, ντέφια και πνευστά, χορός και τραγούδι, αγκαλιάσματα και ευχές! Οικογενειακή ατμόσφαιρα, αγάπη, πνεύμα συνεργασίας, θετική διάθεση, ευγνωμοσύνη, προσφορά και γενναιοδωρία.

Σε αυτό το πνεύμα, η ΑΒ Βασιλόπουλος, και τις φετινές γιορτές, φιλοδοξεί να εκπλήξει ευχάριστα τους πελάτες της, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη αλλά και την καρδιά τους, μέσα από το τραγούδι των καλαντιστών.

Τι είναι η ΑΒ Βασιλόπουλος αν δεν είναι ... παράδοση και στιγμές σχεδόν 80 ετών μαζί με την ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικογένεια; Και η παράδοση, «μιλάει» με πολλούς τρόπους. Από παραδοσιακές συνταγές ανά τόπο και χωριό της χώρας, μέχρι ντοπιολαλιές, τραγούδια, ήθη και έθιμα!

Παράδοση, όμως, τείνει να γίνει και η ενέργεια που υλοποιεί η ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία, μέσα από το έθιμο των καλάντων και το τραγούδι των Καλαντιστών από τον θεατρικό οργανισμό “Μορφές Έκφρασης”, εξιστορεί τα γεγονότα των ημερών (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνια), βάζοντας όλους τους πελάτες της στο εορταστικό κλίμα με έναν άμεσο και οικείο τρόπο, με απίστευτο κέφι, αστείρευτη ενέργεια και πολλή χαρά. Γιατί στην ΑΒ Βασιλόπουλος, τα ψώνια, ήταν πάντα ... άλλη εμπειρία, διαφορετική.

Και φέτος λοιπόν, η ΑΒ γεμίζει τα καταστήματά της με μοναδικούς ήχους από παραδοσιακά και δημοφιλή κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από όλη την Ελλάδα σε θεατρική μορφή.

Με τα γιορτινά τραγούδια τους και τον ζωντανό τους χορό, με παραδοσιακές στολές από διάφορες περιοχές, οι Καλαντιστές θα δημιουργήσουν ένα εορταστικό κλίμα ανάλογο των ημερών, γεμάτο ζωντάνια και ευχάριστη διάθεση.

Κρατώντας τα μουσικά τους όργανα και φορώντας το πιο ωραίο τους χαμόγελο, οι Καλαντιστές θα τραγουδούν και θα μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε 27 καταστήματα ΑΒ, σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Καλαμάτα! Μέσα σ'' ένα κλίμα εορταστικού κεφιού και θετικής διάθεσης, θα καλούν όλους τους παρευρισκομένους, από τους πελάτες μέχρι τους εργαζόμενους να «ταξιδέψουν» μαζί τους στο πνεύμα των εορτών!

Το Χριστουγεννιάτικο δρώμενο θα διαρκεί για 20 λεπτά! Μέσα σ'' αυτό το... ταξιδιάρικο 20λεπτο, οι πελάτες και οι επισκέπτες των καταστημάτων της εταιρείας, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εορταστική εμπειρία, που συμπληρώνει την ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία και ενώνει όλη την Ελλάδα μέσα στο κατάστημα!

Το εν λόγω δρώμενο, θα λάβει χώρα σε 27 καταστήματα αρχής γενομένης από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, την Κυριακή 23/12 και τη Δευτέρα 24/12. Κατόπιν θα επαναληφθεί την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 29/12, την Κυριακή 30/12 και την παραμονή Πρωτοχρονιάς, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου. Η «παρέλαση» των καλαντιστών θα γίνεται μεταξύ 12.00 και 16.00 μ.μ.

Αναλυτικό πρόγραμμα των Καλαντιστών ανά κατάστημα ΑΒ

ab1

ab2

Ποια είναι η ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ιστορία της ΑΒ Βασιλόπουλος, στην ελληνική αγορά τροφίμων, άρχισε να γράφεται το 1939. Σήμερα, η εταιρεία έχει ταυτιστεί με την άριστη ποιότητα προϊόντων που διαθέτει στα ράφια των καταστημάτων της, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αλλά και με την αστείρευτη διάθεση προσφοράς που διευρύνει καθημερινά το κοινωνικό της αποτύπωμα.

Με συνέπεια και συνέχεια, η ΑΒ επιλέγει, σχεδιάζει και πραγματοποιεί πρωτοποριακά προγράμματα, ενώνοντας τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και τους πελάτες της σε μια μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης. Η Εταιρική Υπευθυνότητα, άλλωστε, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας και της φιλοσοφίας της ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώ βρίσκεται στο DNΑ των ανθρώπων της.
Παράλληλα, στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα προσφοράς τροφίμων που πολλαπλασιάζουν την προσφορά και αγγίζουν έτσι τις ζωές περισσότερων συνανθρώπων μας.

Η δημιουργικότητα των ανθρώπων της βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε πρωτοβουλίας που υλοποιεί. Έτσι, μέσα από τις πρωτοποριακές δράσεις, η ΑΒ εκπλήσσει ευχάριστα τους πελάτες της κερδίζοντας την εμπιστοσύνη αλλά και την καρδιά τους.