Γ. Δραγασάκης: Λυπάμαι που η ΤτΕ επέμεινε στην πιστοληπτική γραμμή

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, 22:33
-A +A
Γ. Δραγασάκης: Λυπάμαι που η ΤτΕ επέμεινε στην πιστοληπτική γραμμή

Πυρά προς τον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Γ. Δραγασάκης από το βήμα της Βουλής, με αφορμή τη θέση του κεντρικού τραπεζίτη για τη πιστοληπτική γραμμή στήριξης. «Λυπάμαι που η Τράπεζα της Ελλάδας δεν βοήθησε, εμμένοντας σε μια άποψη που συζητήθηκε απορρίφθηκε και δεν υπήρχε στο τραπέζι», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ εξέφρασε την άποψη ότι όποια χώρα θέλει να εξασφαλίσει την ανεξαρτησία της, την κυριαρχία της, την αξιοπρέπειά της θα πρέπει να έχει ένα απόθεμα ασφαλείας, ακόμη κι αν δανείζεται από τις αγορές.

Την ίδια ώρα, έψεξε τον Κυρ. Μητσοτάκη, οποίος επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση των τραπεζών. «Αν θέλει έρευνα θα βρει πρώτο σκελετό ΣΤΟ δάνειο ΤΟΥ κόμματός του, το PSI ως δεύτερο σκελετό και ως  τρίτο σκελετό τα δάνεια των φίλων του», υπογράμμισε.

Σε κάθε περίπτωση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εκτίμησε ότι η Ελλάδα βγαίνει από τα Μνημόνια, « σε ένα διεθνές περιβάλλον ασταθές και γι’ αυτό τη θωρακίζουμε». Σύμφωνα με τον ίδιο «βγαίνουμε από μία περίοδο παρατεταμένης λιτότητας και πάμε σε μία φάση που θα μπορούμε να έχουμε μία στοχευμένη επεκτατική πολιτική, στοχευμένες φορολογικές ελαφρύνσεις και αύξηση δαπανών για την παιδεία και την υγεία». 

Α. Διαμάντης

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 03/08/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα