Frigoglass: Παραίτηση τριών ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ.

Frigoglass: Παραίτηση τριών ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ.

Τις παραιτήσεις τους από τη θέση ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Frigoglass, με ισχύ από τις 22/11/2017, υπέβαλαν οι κ.κ. Ιωάννης Ανδρουτσόπουλος, Δώρος Κωνσταντίνος και Βασίλειος Φουρλής. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σε αντικατάστασή τους διορίστηκαν οι κ.κ. Jeremy Jensen, Ιορδάνης Αϊβάζης και Stephen Graham Bentley ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη με ισχύ από τις 22/11/2017.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα την 22.11.2017. Ο διορισμός των νέων μελών θα ισχύει για το υπόλοιπο της διάρκειας της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ανακοινωθεί προς και θα επιβεβαιωθεί από την επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα συνέλθει προσεχώς.

Οι κ.κ. Ιωάννης Ανδρουτσόπουλος και Δώρος Κωνσταντίνου θα διατηρήσουν τη θέση τους ως μέλη της επιτροπής ελέγχου μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Σύμφωνα με τους όρους της κεφαλαιακής και δανειακής αναδιάρθρωσης του Ομίλου (η «Αναδιάρθρωση»), ο κ. Jeremy Jensen επελέγη από την Εταιρεία ως υποψήφιο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος κατόπιν διαβούλευσης μεταξύ της Εταιρείας και των τραπεζών που συμμετέχουν με την ιδιότητα των δανειστών στην Αναδιάρθρωση. Οι κ.κ. Ιορδάνης Αϊβάζης και Stephen Graham Bentley επελέγησαν από την Εταιρεία ως υποψήφια ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη κατόπιν διαβούλευσης μεταξύ της Εταιρείας και των ομολογιούχων που επέλεξαν να συμμετάσχουν στη νέα χρηματοδότηση με εξασφάλιση
πρώτης τάξης, σύμφωνα με τους όρους της Αναδιάρθρωσης.