7ος χρόνος, ημέρα 2158η
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Foodlink: Απέκτησε το 20% της Αθηναϊκής - Γενικές Μεταφορές

Foodlink: Απέκτησε το 20% της Αθηναϊκής - Γενικές Μεταφορές

Στην εξαγορά ποσοστού 20% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας "Γενικές Μεταφορές – Αθηναϊκή Ανώνυμος Εταιρεία" προχώρησε η Foodlink, έναντι ποσού 300.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία «ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ» σε συνέχεια της από 02/07/2021 ανακοίνωσης με θέμα τις διερευνητικές επαφές για απόκτηση ποσοστού συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας «ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, ότι την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 απέκτησε ποσοστό 20% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας έναντι τιμήματος € 300.000,00.

Η χρηματοδότηση του καταβληθέντος τιμήματος έγινε από τα ίδια κεφάλαια της Εταιρείας. Με την κίνηση αυτή η ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε. στοχεύει τόσο στην αξιοποίηση του επαρχιακού δικτύου της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Α.Ε., που δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα, Γιάννενα και Ρόδο για υπηρεσίες B2B & B2C, όσο και στην ισχυρή παρουσία της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Α.Ε. στα Logistics Ένδυσης και Υπόδησης.»