Eurobank: Δύο νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο

Eurobank: Δύο νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο

Την προσθήκη δύο νέων, ανεξάρτητων, μη εκτελεστικών μελών στο διοικητικό της συμβούλιο ανακοίνωσε η Eurobank. 

Ειδικότερα, τα νέα μέλη του Δ.Σ. της τράπεζας είναι η κ. Αλίκη Γρηγοριάδη και η κ. Ειρήνη Ρουβιθά Πάνου, οι οποίες θα αντικαταστήσουν, τα παραιτηθέντα, με ισχύ της παραίτησής τους από την 8η Απριλίου 2020, ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη κ.κ. Richard Boucher και Νικόλαο Μπέρτσο, με θητεία ίση με το υπόλοιπο της θητείας των παραιτηθέντων μελών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία ("Εταιρεία") ανακοινώνει ότι τα Διοικητικά Συμβούλια (Δ.Σ.) της Εταιρείας και της θυγατρικής της "Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία" (Τράπεζα), κατά τις συνεδριάσεις τους της 8ης Απριλίου 2020, εξέλεξαν ως νέα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη τους την κ. Αλίκη Γρηγοριάδη και την κ. Ειρήνη Ρουβιθά Πάνου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων, με ισχύ της παραίτησής τους από την 8η Απριλίου 2020, ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών κ.κ. Richard Boucher και Νικολάου Μπέρτσου, με θητεία ίση με το υπόλοιπο της θητείας των παραιτηθέντων μελών.

Περαιτέρω, τα Δ.Σ. της Εταιρείας και της Τράπεζας αποφάσισαν στις ίδιες συνεδριάσεις τον ορισμό των ανεξαρτήτων μη εκτελεστικών μελών Δ.Σ. κας Ειρήνης Ρουβιθά Πάνου και κ. Rajeev Kakar, προσωρινά ως μέλη των Επιτροπών Ελέγχου της Εταιρείας και της Τράπεζας, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ. Richard Boucher και κ. Νικόλαου Μπέρτσου από τις εν λόγω Επιτροπές, οι οποίοι ήταν μέλη τους μέχρι την 8η Απριλίου 2020.