Έτοιμη για διάλογο εμφανίζεται η Uber ώστε να μη χάσει την άδειά της στο Λονδίνο

Έτοιμη για διάλογο εμφανίζεται η Uber ώστε να μη χάσει την άδειά της στο Λονδίνο

Διατεθειμένη να κάνει παραχωρήσεις προκειμένου να ακυρώσει την απόφαση αυτή και να συνεχίσει να λειτουργεί στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, παρουσιάστηκε η Uber.

Η εταιρεία ανέφερε πως ακόμα δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ο λόγος που το τοπικό σώμα συγκοινωνιών του Λονδίνου της αφαίρεσε την άδεια λειτουργίας.

Πηγές της Sunday Times αναφέρουν ότι η κίνηση της Uber να προβεί σε διορθωτικές αλλαγές είναι ενθαρρυντική και είναι πιθανό να οδηγήσει σε διαπραγματεύσεις. «Αν και δεν μας έχει ζητηθεί να κάνουμε αλλαγές, θα θέλαμε να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε», επιβεβαίωσε ο Tom Elvidge, γενικός επικεφαλής της Uber για το Λονδίνο, μιλώντας στην εφημερίδα. «Αλλά αυτό είναι κάτι που απαιτεί διάλογο, που δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε τον τελευταίο καιρό», πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής του αγγλικού τμήματος της Uber, Fred Jones, δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC ότι θα ήταν χρήσιμο να ξεκινήσουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε οι ίδιοι να καταλάβουν ποιες είναι οι ανησυχίες της αρχής Transport for London και να βρεθεί μία λύση.

Την προηγούμενη Παρασκευή, οι αρμόδιες αρχές του Λονδίνου έκριναν ακατάλληλη την Uber ως προς τη διατήρηση άδειας λόγω ακαταλληλότητας που σχετίζεται με την ασφάλεια των επιβατών.

Φωτογραφία: SOOC