Epsilon Net: Κατακτά 3 βραβεία στα BITE Awards 2017

Epsilon Net: Κατακτά 3 βραβεία στα BITE Awards 2017

Η Epsilon Net απέσπασε για 5η συνεχή χρονιά βραβεία Business IT Excellence Awards 2017. Πρόκειται για τρία βραβεία στις κατηγορίες «Ανάπτυξη και Δημιουργία θέσεων εργασίας», «Εξειδικευμένες εφαρμογές στον κλάδο των Ξενοδοχείων» και «Ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης και εκπαίδευσης».

Η Epsilon Net δραστηριοποιείται στην παροχή λογισμικού, παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ενισχύει τον αριθμό των ατόμων που απασχολεί, και «φροντίζει» το περιβάλλον εργασίας των εργαζομένων της, ενώ έχει διακριθεί τα τρία τελευταία χρόνια από το θεσμό Best Workplaces Hellas, αλλά και πρόσφατα σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο από το θεσμό Europe''s Best Workplaces 2017.

Το βραβείο για την «Ανάπτυξη και Δημιουργία θέσεων εργασίας» παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Γρίμπελας, CTO.

Η πλατφόρμα PYLON της Epsilon Net εφαρμόζεται με επιτυχία και στις κάθετες αγορές. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα PYLON Hospitality που εξυπηρετεί τον ξενοδοχειακό κλάδο, παγιώνει τη θέση της στην αγορά και απέσπασε βραβείο στην κατηγορία «Εξειδικευμένες εφαρμογές στον κλάδο των Ξενοδοχείων». Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Νίκος Ευθυμιάδης, Head of Vertical Applications. H παρούσα βράβευση επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την καινοτομία, την συνέπεια στις επενδύσεις και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει η Epsilon Net. Στην κατηγορία «Ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης και εκπαίδευσης», το βραβείο παρέλαβε ο κ. Δημοσθένης Ρέντας, Διευθυντής Υπηρεσιών.