Επιτυχημένη ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων Μαρινόπουλος - ΕΒΟΛ

Επιτυχημένη ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων Μαρινόπουλος - ΕΒΟΛ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι  διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μαρινόπουλος και της Συνεταιριστικής Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ, κι έτσι θα συνεχιστεί κανονικά ο εφοδιασμός των καταστημάτων της αλυσίδας με τα προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε σήμερα επικοινωνία μεταξύ του προέδρου του Δ.Σ. της ΕΒΟΛ κ. Ν. Πρίντζου με την διοίκηση της Μαρινόπουλος, στη διάρκεια της οποίας διευθετήθηκε το ζήτημα που είχε προκύψει τις προηγούμενες μέρες στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι -πλέον- εξαιρετικό, και στόχος και των δύο πλευρών είναι «η απρόσκοπτη και ανεπηρέαστη συνέχιση της στενής συνεργασίας και κοινής τους πορείας», αφού κοινή τους πεποίθηση είναι «ότι λιανεμπόριο και βιομηχανία μόνον μέσα από ισχυρές συνέργειες μπορούν να ενδυναμώσουν την τοπική και την ελληνική οικονομία, ιδιαίτερα σε αυτή την ιδιαίτερα δυσχερή οικονομικά περίοδο».

Σημειώνεται ότι η συνεργασία της Μαρινόπουλος Α.Ε. με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου είναι πολυετής, έχει δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, ενώ μέσω του δικτύου της Μαρινόπουλος εφοδιάζεται ολόκληρη η ελληνική επικράτεια.