Επίθεση του Ρουβίκωνα σε κατάστημα των Mikel

Επίθεση του Ρουβίκωνα σε κατάστημα των Mikel

Η αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης Mikel Coffee Company μετά την πρωινή επίθεση που δέχθηκε από την αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» στο κατάστημά της στο Αιγάλεω (ενώ στους υπερκείμενους ορόφους στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας) εκφράζει την στήριξη της στους εργαζόμενους και τους πελάτες του καταστήματος, που "αντέδρασαν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, με αποτέλεσμα αφενός να μην επεκταθεί το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε και αφετέρου να μην υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμοί".

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο Ρουβίκωνας εισέβαλε μόνο στην κεντρική είσοδο του καταστήματος της εν λόγω εταιρείας στο Αιγάλεω και όχι στα υπερκείμενα κεντρικά γραφεία της.

Παράλληλα, η αλυσίδα καταστημάτων Mikel Coffee Company στην σχετική ανακοίνωσή της εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τις αρμόδιες κρατικές αρχές για την άμεση παρέμβασή τους, η οποία απέτρεψε πιθανές περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις.

Νωρίτερα, "βίντεο από την επίθεση στα κεντρικά των MIKEL για εργατική δολοφονία" ανέβασε σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας.

Όπως αναφέρεται, η επίθεση στην εταιρεία έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το θάνατο 22χρονου εργαζόμενου των Mikel.

 

 

Φωτογραφία: SOOC