Επίσκεψη της Lidl στην εταιρεία Κολιός

Επίσκεψη της Lidl στην εταιρεία Κολιός

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Κολιός επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε πριν από λίγες μέρες μια ομάδα εκπροσώπων των Μέσων μαζί με τα στελέχη της Lidl.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα στελέχη της Lidl γνώρισαν από κοντά όλα τα στάδια της παραγωγής, παρακολούθησαν τη διαδικασία που ακολουθείται από την παραλαβή του γάλατος στο εργοστάσιο μέχρι το τελικό αποτέλεσμα και δοκίμασαν τα ποιοτικά προϊόντα ΓΑΛΠΟ και Τρεις βοσκοί.

Σημειώνεται πως η εταιρεία Κολιός αποτελεί έναν από τους προμηθευτές της Lidl στη γκάμα των γαλακτοκομικών προϊόντων και μια από τις δυναμικότερες ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων και τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες του κλάδου στην Ευρώπη.

Στο εργοστάσιο της Κολιός στο Λιμνότοπο Πολυκάστρου Κιλκίς, με καλυμμένη επιφάνεια 46.000 τμ., επεξεργάζεται το φρέσκο πρόβειο, κατσικίσιο και αγελαδινό γάλα, το οποίο συλλέγει η εταιρεία καθημερινά από επιλεγμένες και ελεγχόμενες κτηνοτροφικές μονάδες των 15 νομών της Μακεδονίας και της Θράκης και άλλων περιοχών της Ελλάδας. Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και αυτοελέγχου που εφαρμόζει η εταιρεία είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα: ISO 22000, ISO 9001:2008, BRC, IFS, καθώς επίσης AGROCERT και BIO HELLAS.