Επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ για τα επόμενα δύο χρόνια η Stoiximan

Επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ για τα επόμενα δύο χρόνια η Stoiximan

Η Stoiximan, η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ ως επίσημος χορηγός του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Stoiximan θα στηρίξει χορηγικά τρεις από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, το Run Greece, τον Ημι-Μαραθώνιο της Αθήνας και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στον οποίο θα αποτελέσει και τον ονομαστικό χορηγό του αγώνα των 5κμ. που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Παράλληλα, η Stoiximan θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό της Εθνικής Ομάδας Στίβου, ενισχύοντας περαιτέρω τον κλασικό αθλητισμό και διευρύνοντας τη στήριξη της σε Έλληνες αθλητές. Το χορηγικό πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει ήδη 16 Έλληνες Πρωταθλητές σε 12 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των Ολυμπιονικών του στίβου, Κατερίνα Στεφανίδη και Μίλτο Τεντόγλου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Stoiximan έχει ήδη προχωρήσει στη δωρεά απινιδωτών στα 27 στάδια που δραστηριοποιείται ο ΣΕΓΑΣ σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα αναπτυχθούν από κοινού δράσεις για την ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού και συνέργειες για τη διεύρυνση του κοινωνικού αποτυπώματος του ελληνικού αθλητισμού, συνολικά.

«Η στήριξή μας στον ελληνικό αθλητισμό ήταν, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας, πρωταρχικής σημασίας. Τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε βρεθεί, ως χορηγοί,  σε κορυφαίες δρομικές διοργανώσεις, στηρίζοντας   ενεργά τους Έλληνες πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες στις προσπάθειές τους για διάκριση. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τα επόμενα δύο χρόνια θα έχουμε την ευκαιρία να συμβάλουμε και εμείς στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας, στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ, της αρχαιότερης αθλητικής ομοσπονδίας της Ελλάδος  της οποίας η συνέπεια και η αρτιότητα αντανακλάται τόσο στις αναρίθμητες διακρίσεις του ελληνικού στίβου όσο και στην πολύ σημαντική ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού στην Ελλάδα», σημείωσε ο Αντιπρόεδρος της Stoiximan, κ.Πάνος Κωνσταντόπουλος.

«Είναι μεγάλη μας χαρά στον ΣΕΓΑΣ που ξεκινάμε τη συνεργασία μας  με την Stoiximan μια κορυφαία εταιρεία με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα. Μια εταιρεία που αποτελεί έναν κορυφαίο σύμμαχο στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες όχι μόνο των Πρωταθλητών μας αλλά και των σωματείων μας, των προπονητών μας, των μικρών μας αθλητών, των οικογενειών τους σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι το κοινό μας όραμα με την Stoiximan  για την ανάπτυξη του Κλασσικού Αθλητισμού στην Ελλάδα αλλά και τη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων θα γίνει πραγματικότητα σημείωσε ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ,” κ. Κώστας Κεντέρης.