Επιχειρήσεις

British American Tobacco: Καλλιέργεια φυτού του καπνού για την ανάπτυξη πιθανού εμβολίου κατά του κορονοϊού

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, 16:30
Η θυγατρική εταιρεία βιοτεχνολογίας της Βritish American Tobacco στις ΗΠΑ, Kentucky BioProcessing (KBP), αναπτύσσει ένα πιθανό εμβόλιο για τον COVID-19 που βρίσκεται σε στάδιο προκλινικών δοκιμών. Σε περίπτωση που οι δοκιμές αυτές έχουν θετική πορεία, η εταιρεία αναφέρει ότι θα μπορούν να παρασκευαστούν από 1 έως 3 εκατομμύρια εμβόλια ανά εβδομάδα, ξεκινώντας από τον Ιούνιο.
Καλλιέργεια φυτού του καπνού για την ανάπτυξη πιθανού εμβολίου κατά του κορονοϊού

Όμιλος Σαρακάκη: Παραχωρεί 15 δίκυκλα στη Δημοτική Αστυνομία

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, 15:44
Στην παραχώρηση 15 καινούριων δικύκλων προς αξιοποίησή τους από την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων, με στόχο την αποτελεσματικότερη ανταπόκριση στον έλεγχο των Βεβαίωσεων Μετακίνησης των πολιτών για τη διασφάλιση τήρησης του επιβεβλημένου περιορισμού κυκλοφορίας προχώρησε ο Όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη .
Όμιλος Σαρακάκη: Παραχωρεί 15 δίκυκλα στη Δημοτική Αστυνομία

Η BEWISE ολοκλήρωσε έργο CRM στην Westnet

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, 14:28
Η BEWISE ολοκλήρωσε και παρέδωσε πρόσφατα έργο CRM στην εταιρεία Westnet, με στόχο την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης εν μέσω της πανδημίας COVID-19. Η εταιρεία ήδη βρισκόταν σε φάση υλοποίησης έργων ψηφιακού μετασχηματισμού, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις επιτάχυναν τις διαδικασίες παράδοσης του έργου.
Η BEWISE ολοκλήρωσε έργο CRM στην Westnet

Τρ. Πειραιώς: Χρ. Μεγάλου και Γ. Χαντζηνικολάου καταθέτουν το 50% του μισθού τους

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, 14:10
Στη συμβολική κατάθεση του 50% του μισθού τους στον ειδικό λογαριασμό για την ενίσχυση της μάχης κατά του ιού Covid-19 προχωρούν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς Γιώργος Χαντζηνικολάου και ο διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Μεγάλου. 
Χρ. Μεγάλου και Γ. Χαντζηνικολάου καταθέτουν το 50% του μισθού τους

SMERemediumCap: Άντληση κεφαλαίων ύψους 104,7 εκατ. ευρώ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, 13:36
Ολοκλήρωσε τη πρώτη φάση άντλησης ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων ύψους 104, 7 εκατομμυρίων ευρώ με συμμετοχή 41 θεσμικών, εταιρικών και μεγάλων ιδιωτών επενδυτών, συμπεριλαμβανομένων της EBRD, του Ιδρύματος Ωνάση, τριών συστημικών τραπεζών, και της Εθνικής Ασφαλιστικής η SMERemediumCap, το πρώτο ελληνικό επενδυτικό Ταμείο Αναδιάρθρωσης και Εξυγίανσης Επιχειρήσεων.
SMERemediumCap: Άντληση κεφαλαίων ύψους 104,7 εκατ. ευρώ

Υπουργείο Υγείας: Ευχαριστούμε την Mytilineos για τη δωρεά 65 αναπνευστήρων

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, 11:38
Παραδίδονται εντός των προσεχών ημερών στο υπουργείο Υγείας, 65 ειδικοί αναπνευστήρες, δωρεά της εταιρείας «Mytilineos», προκειμένου να εξοπλίσουν άμεσα αντίστοιχες νέες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων.
Υπουργείο Υγείας: Ευχαριστούμε την Mytilineos για τη δωρεά 65 αναπνευστήρων

ΤΕΡΝΑ ΑΕ: Ασφαλής επαναπατρισμός 400 εργαζομένων από την Κύπρο

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, 09:47
Σε ασφαλή επαναπατρισμό περίπου 400 εργαζομένων στα έργα των θυγατρικών της στην Κύπρο προχώρησε η ΤΕΡΝΑ ΑΕ, μετά την απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης να κλείσει τα εργοτάξια στη χώρα. Η εταιρεία εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον πρόεδρο του ομίλου Aegean, αλλά και σε όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους της εταιρείας.
Ασφαλής επαναπατρισμός 400 εργαζομένων από την Κύπρο

Μασούτης: Το 30% των ετήσιων κερδών στους εργαζομένους

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 16:04
Το 30% των καθαρών κερδών του 2020 αποφάσισε να διανείμει η «Μασούτης» στους εργαζομένους της που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτή τη δύσκολη εποχή, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Γιάννης Μασούτης.
Μασούτης: Το 30% των ετήσιων κερδών στους εργαζομένους

Ηλεκτρονικό κατάστημα άνοιξαν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 12:36
Τη δική της πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών, στηρίζοντας το #menoumespiti δημιούργησε η εταιρεία Καφεκοπτεία Λουμίδη – που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια λειτουργίας– ακολουθώντας τις επιταγές και τις ανάγκες των καιρών, δίνοντας παράλληλα νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης στους πελάτες της.
Ηλεκτρονικό κατάστημα άνοιξαν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Η Ebury διοργανώνει webinar: «Πώς ο κορονοϊός επηρεάζει τις αγορές»

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 12:23
Webinar (διαδικτυακό σεμινάριο), με θέμα τις επιπτώσεις του κορονοϊού στις αγορές διοργανώνει την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, στις 16.00, η Ebury, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες της, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου. 
Η Ebury διοργανώνει webinar: «Πώς ο κορονοϊός επηρεάζει τις αγορές»

H WIND στηρίζει έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 12:09
Σε αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη που όλοι μας ζούμε για πρώτη φορά, το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη και η υπευθυνότητα. Η WIND Ελλάς συνεπής στη δέσμευση της προς στην κοινωνία και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες, κάνει πράξη την πρωτοβουλία «ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια», αποδεικνύοντας έμπρακτα την φροντίδα της στο κοινωνικό σύνολο .
H WIND στηρίζει έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες

JP Morgan : Επαρκής η ρευστότητα της Τρ. Πειραιώς προς τις επιχειρήσεις που πλήττονται

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 11:40
Επαρκής είναι η ρευστότητα που είναι σε θέση να δώσει η Τρ.Πειραιώς προς τους εταιρικούς της πελάτες οι οποίοι και πλήττονται από την κρίση, επισημαίνει σε έκθεσή της η JP Morgan και τονίζει πως με τα σημερινά δεδομένα οι δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας της τράπεζας θα παραμείνουν ισχυροί.
Επαρκής η ρευστότητα της Τρ. Πειραιώς προς τις επιχειρήσεις που πλήττονται

Όλυμπος - Ελληνικά Γαλακτοκομεία: Δωρεά 20 ΜΕΘ σε Λάρισα, Τρίκαλα, Ξάνθη

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 11:23
Η εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ AE αναλαμβάνει, όπως ανακοίνωσε σήμερα, να ενισχύσει την δυναμικότητα των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σε ποσοστό 60% στα νοσοκομεία των πόλεων όπου βρίσκονται οι παραγωγικές της μονάδες.
Όλυμπος - Ελληνικά Γαλακτοκομεία: Δωρεά 20 ΜΕΘ σε Λάρισα, Τρίκαλα, Ξάνθη

Airbnb: Δίνει $250 εκατ. για τη μερική αποζημίωση των πελατών της

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 10:48
Η Airbnb ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στη διάθεση 250 εκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει να αντισταθμιστούν οι απώλειες που έχουν οικοδεσπότες σε όλο τον κόσμο, οι φιλοξενούμενοι των οποίων ακύρωσαν τις κρατήσεις τους εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Airbnb: Δίνει $250 εκατ. για τη μερική αποζημίωση των πελατών της

Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος: Η ασφαλιστική αγορά είναι σε πλήρη ετοιμότητα

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 10:01
Σχετικά με την κάλυψη του κορoνοϊού από τα ασφαλιστήρια Ζωής και Υγείας, η ΕΑΕΕ ενημερώνει ότι η πλειονότητα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων αυτών καλύπτει τους ασφαλισμένους για τον κίνδυνο του ιού COVID-19.
Η ασφαλιστική αγορά είναι σε πλήρη ετοιμότητα

Τράπεζα Πειραιώς: Στα 270 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2019

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, 18:10
Ισχυρά οικονομικά μεγέθη κατέγραψε για το 2019 η Τράπεζα Πειραιώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα. Για τις νέες οικονομικές συνθήκες που δημιουργεί ο κορονοϊός έκαναν λόγο ο κ. Γιώργος Χατζηνικολάου και ο κ. Χρήστος Μεγάλου τονίζοντας ότι η Τράπεζα θέτει την υγεία των ανθρώπων της και των πελατών ύψιστη προτεραιότητα.
Τράπεζα Πειραιώς: Στα 270 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2019

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα