Ενέκρινε τα squeeze-out για Υγεία, Nexans και Druckfarben η Επ. Κεφαλαιαγοράς

Ενέκρινε τα squeeze-out για Υγεία, Nexans και Druckfarben η Επ. Κεφαλαιαγοράς

Το πράσινο φως για την άσκηση δικαιώματος εξαγοράς μέσω squeeze-out για τις εταιρείες Υγεία, Nexans και Druckfarben έδωσε στη συνεδρίαση της Παρασκευής η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Έτσι, σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν από το ελληνικό χρηματιστήριο οι τρεις μετοχές.

Πιο αναλυτικά, η Ε.Κ. ενέκρινε το αίτημα της εταιρείας «ΚΑΖΑΡ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ», σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.

Το αίτημα της εταιρείας «NEXANS PARTICIPATIONS S.A.» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας «NEXANS ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.

Τέλος, ενέκρινε το αίτημα της εταιρείας «ΧΕΛΕΝΙΚ ΧΕΛΘΚΕΑΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.