Ένα πρόγραμμα πιστότητας που αλλάζει τα δεδομένα στο λιανικό εμπόριο

Ένα πρόγραμμα πιστότητας που αλλάζει τα δεδομένα στο λιανικό εμπόριο

Οι... δρόμοι του εμπορίου αλλάζουν και εξελίσσονται όπως αλλάζουν και διαφοροποιούνται οι συνήθειες και ο τρόπος ζωής των καταναλωτών. Το μέλλον του λιανικού εμπορίου ανήκει σ' αυτούς που το διαμορφώνουν, πάντα σε συνάρτηση και γνώμονα με τις ανάγκες των πελατών. To μέλλον του λιανικού εμπορίου ανήκει σε αυτούς που αφουγκράζονται τις εξελίξεις και τις τάσεις της κοινωνίας και ανοίγουν νέους δρόμους «επικοινωνίας», με τους πελάτες – καταναλωτές που πλέον γίνονται συνεργάτες και συνοδοιπόροι τους.

Η Lidl Ελλάς, είναι μια κατ' εξοχήν εταιρεία που όχι μόνο καινοτομεί, αλλά διαμορφώνει το μέλλον, χαράσσοντας νέους δρόμους, χωρίς να κόβει τις γέφυρες με την παράδοση και την ιστορία του λιανικού εμπορίου. Η εταιρεία συνεχίζει να καινοτομεί και να μπαίνει ολοένα και περισσότερο στο DNA της ελληνικής κοινωνίας, αυξάνοντας γεωμετρικά το εργασιακό, κοινωνικό και οικονομικό της αποτύπωμα στη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, η Lidl Ελλάς φέρνει έναν καινούριο δίαυλο περαιτέρω διευκόλυνσης αλλά και επιβράβευσης της πιστότητας των πελατών της, καθώς από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου λάνσαρε το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus

Πρόκειται για ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα για αγορές σε όλο το δίκτυο των 225 καταστημάτων της Lidl σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας στους εγγεγραμμένους χρήστες ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση.

Το Lidl Plus είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα πιστότητας, σχεδιασμένο στο πλαίσιο της ευρύτερης ψηφιακής κατεύθυνσης της Lidl Ελλάς, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά σε smartphones (Android & iOS), ενώ διαφέρει από τα τετριμμένα και εξυπηρετεί με ουσιαστικό τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή.

Το πρόγραμμα γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία σε πολλές από τις 28 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Lidl και έχει σκοπό να ενισχύσει την αφοσίωση και την εμπειρία του καταναλωτή στα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και τη γενικότερη κουλτούρα και τις αξίες της εταιρείας. 

Μέσω της εφαρμογής, οι πελάτες της Lidl Ελλάς έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εταιρεία ακόμη καλύτερα, αλλά και η εταιρεία τους πελάτες της και τις προτιμήσεις τους. Πρόκειται για μια αμφίδρομη και διαδραστική εμπειρία, που αφενός φέρνει αμέσως μια άκρως ελκυστική αγοραστική εμπειρία, ενώ δίνει την ευκαιρία για προσωποποιημένες προσφορές στο άμεσο μέλλον, που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επισκεπτών των καταστημάτων της εταιρείας.

Μια εφαρμογή – πολλά πλεονεκτήματα 

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα πιστότητας, παρέχει στον πελάτη τη δυνατότητα να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές και το ποσό που εξοικονομεί μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών εντός της εφαρμογής. Συνάμα, παρέχει πρόσβαση στα ψηφιακά φυλλάδια της Lidl Ελλάς, ενώ προσφέρει και μια νότα διασκέδασης μέσω της λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις», χωρίς πλαστική κάρτα μόνο με το smartphone εύκολα και απλά. Επίσης, είναι σχεδιασμένο να ανανεώνεται διαρκώς με νέες δυνατότητες, περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Στόχος των «διαδραστικών» ιδιοτήτων αυτού του προγράμματος, είναι οι πελάτες να μπορούν να επωφελούνται μελλοντικά από μια ποικιλία υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προσωποποιημένες προσφορές, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, εκπτώσεις και ειδικές προωθητικές ενέργειες. Και αυτή είναι μόνο η αρχή, δεδομένου ότι η Lidl Ελλάς θα συνεχίσει να αναπτύσσει και να εμπλουτίσει περισσότερο το Lidl Plus και να προσφέρει ακόμη πιο χρήσιμες λειτουργίες, ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα και υπηρεσίες!

Και γιατί αξίζει κανείς να εγγραφεί στο Lidl Plus;

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στον πελάτη έναν επιπλέον τρόπο εξοικονόμησης, αλλά και να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες ενός σύγχρονου, απαιτητικού και καλά ενημερωμένου καταναλωτή. Η ευκολία στις αγορές και η στοχευμένη εκπλήρωση εξατομικευμένων επιθυμιών είναι απαραίτητες για τον σύγχρονο πελάτη. Και όλα αυτά χωρίς πόντους, χωρίς τη χρήση πλαστικής κάρτας, αλλά μέσω του κινητού τηλεφώνου, με το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus.

Στόχος του Lidl Plus, είναι η ενίσχυση της πιστότητας των πελατών της Lidl Ελλάς, καθώς και η επιβράβευσή τους για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία. Η Lidl Ελλάς, έχοντας ήδη μια διαδρομή 21 ετών στη χώρα μας, αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο των στρατηγικών της προτεραιοτήτων. Ο σχεδιασμός του είναι να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, τη συνέπεια και την πληρότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus, επομένως, δεν είναι ακόμα μία εφαρμογή στο smartphone, αλλά ένα πολύτιμο εργαλείο και «σύντροφος» του καταναλωτή, προσφέροντάς του προστιθέμενη αξία στην αγοραστική του εμπειρία. Και όλα αυτά, δίνοντάς του τη δυνατότητα όχι μόνο να λαμβάνει προϊόντα σε προνομιακές τιμές, αλλά και να του προτείνει λύσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή δωρεάν από το App Store/Google Play Store, να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή και να απολαύσει άμεσα το περιεχόμενο του Lidl Plus.