Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Με μια ελληνική συμμετοχή η analytica 2022

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Με μια ελληνική συμμετοχή η analytica 2022

Με τη συμμετοχή της ελληνικής εταιρείας ProGnosis Biotech S.A. έκλεισε τις πύλες της στις 24 Ιουνίου η Διεθνής Κλαδική Έκθεση για εργαστηριακές αναλύσεις, βιοτεχνολογία, διαγνωστική και τεχνολογία εργαστηρίου, analytica 2022, που διοργανώθηκε στο Μόναχο από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στην analytica 2022 συμμετείχαν συνολικά 891 εκθέτες, οι οποίοι ενημέρωσαν 26.000 εμπορικούς επισκέπτες για τα νέα – καινοτόμα προϊόντα τους από όλους τους τομείς της εργαστηριακής και αναλυτικής τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η analytica διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, αποτελεί σημείο συγκέντρωσης των επαγγελματιών από τους τομείς αναλυτικής περιβάλλοντος, τροφίμων και βιομηχανίας βιοχημείας, βιοτεχνολογίας, τεχνολογίας γονιδίων, μορίων και κυττάρων, ιατρικής διαγνωστικής και φαρμακολογίας και λογίζεται ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση του είδους της στην Ευρώπη, έχοντας επεκταθεί σε τέσσερις διαφορετικές αγορές εκτός Γερμανίας.

Η επόμενη analytica θα ανοίξει τις πύλες τις στις 23-26.04.2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.