7ος χρόνος, ημέρα 2062η
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Ελληνική λύση στην πρόληψη των ιώσεων

Ελληνική λύση στην πρόληψη των ιώσεων

Τα βότανα της ελληνικής φύσης είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες από την εποχή του Ιπποκράτη και πλέον με τις τελευταίες τάσεις του ευ ζην έχουν επανέλθει στη καθημερινή διατροφή.

Στις πιο απόκρημνες και βραχώδεις πλαγιές του Ολύμπου από την εποχή που ήταν κατοικία των Θεών φύεται μια μοναδική ποικιλία τσαγιού που είναι χωρίς καφεΐνη και έχει την ιδιότητα να τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ένα ακόμη βότανο που οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν και κάνουν εκτενή αναφορά στα συγγράμματα που άφησαν για τα βότανά της ελληνικής γης είναι ο Αστράγαλος, στον οποίο πρώτος αναφέρθηκε ο Διοσκουρίδης αποδίδοντάς του φαρμακολογικές ιδιότητες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Η INBEVERAGES ελληνική εταιρεία που δημιουργήθηκε με όραμα να παράγει προϊόντα που μας κάνουν καλό με φυσικό τρόπο, εύκολα και αποτελεσματικά, χρησιμοποίησε αυτή την γνώση και δημιούργησε το καινοτόμο τσάι του βουνού Ολύμπου INTEA Defence. Ο συνδυασμός του ανθού του συγκεκριμένου τσαγιού με το εκχύλισμα του βοτάνου Αστράγαλου θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σου με συστηματική χρήση.

Η εξειδικευμένη δράση κάθε βοτάνου έχει αποδειχθεί επιστημονικά σήμερα, έτσι το INTEA, συνδυάζοντας αυτή τη δράση με 100% φυσικό τσάι του βουνού Ολύμπου, σας δίνει επιλογές που βελτιώνουν την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά, με φυσικό τρόπο, αποτελεσματικά, ενσωματώνοντάς τα στην καθημερινότητά μας.

Ωστόσο, ο απαιτητικός τρόπος ζωής δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια χρόνου για να ακολουθήσει κανείς με ευκολία τον φυσικό τρόπο ζωής.

Το INTEA καινοτομεί άλλη μια φορά δημιουργώντας την πιο βολική λύση, στο γραφείο ή το σπίτι, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Με τις κάψουλες τύπου Nespresso, πατάς το κουμπί και όλες οι γεύσεις και ιδιότητες του τσαγιού του βουνού Ολύμπου είναι στην κούπα σου. Αλλά και οι παραδοσιακοί λάτρεις του τσαγιού, μπορούν να απολαύσουν στο μέγιστο αυτό το ευεργετικό τσάι με τα φακελάκια σε σχήμα πυραμίδων.

Πίνεται από όλους, καθώς δεν περιέχει καφεΐνη, όλες τις ώρες της ημέρας, όλο τον χρόνο, ζεστό ή κρύο.

Αυτές τις γιορτές, το ΙNTEA προσφέρει και μια έκπληξη! Την ειδική έκδοση δώρου του διάφανου gift box, μια συλλογή που περιλαμβάνει όλες τις διαθέσιμες λειτουργικότητες του ΙNTEA, δηλαδή Defence, Energy, Relax, Slim και Skin, για να κάνεις ένα πρωτότυπο, αλλά και ωφέλιμο, συνάμα, δώρο.

Διαθέσιμο μόνο στο INTEA Eshop εδώ.

Το INTEA μπορείς να το βρεις στο www.inbeverages.gr, στα ΑΒ Βασιλόπουλος, Θανόπουλος και Μπαλάσκας, σε επιλεγμένα καταστήματα Σκλαβενίτη, καθώς και καταστήματα παραδοσιακών τροφίμων.

Διατίθεται σε 5 διαφορετικές λειτουργικότητες, ανάλογα με το τι θέλετε να πετύχετε:

Defence: για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, με το βότανο Αστράγαλος

Relax: για χαλάρωση και ηρεμία, με το βότανο Μελισσόχορτο

Energy: για τόνωση και ενέργεια, με το βότανο Τσουκνίδα

Slim: βοηθάει στη μείωση του σωματικού βάρους, με το βότανο Κασσία

Skin: για βελτίωση της επιδερμίδας, με το βότανο Ρεσβερατρόλη