Ελευθερία, οικονομία, ασφάλεια: ένα μοναδικό Εshop!

Ελευθερία, οικονομία, ασφάλεια: ένα μοναδικό Εshop!

Το ΑΒ Eshop (www.ab.gr) έρχεται ακόμη πιο κοντά μας με ένα πλήθος επιλογών σε υπηρεσίες και προϊόντα και με μοναδικές υποδομές για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή μας.

Το να έχουμε, ως καταναλωτές, την ελευθερία της επιλογής δικαίως θεωρείται αγαθό της λεγόμενης ελεύθερης αγοράς. Τιμές και υπηρεσίες καθορίζονται από τον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης, o ανταγωνισμός λειτουργεί προς όφελός μας, οι επιλογές μας κατά κανόνα είναι άφθονες, εν ολίγοις εμείς είμαστε οι ωφελημένοι. Η τεχνολογία, μάλιστα, δίνει σήμερα τη δυνατότητα στον καθένα από εμάς να έχει άμεσα την πληροφορία για το αγαθό που τον ενδιαφέρει, να κάνει τις συγκρίσεις με άλλα παρόμοια και να το προμηθευτεί με τον τρόπο και το κόστος που επιλέγει. Πολύ περισσότερο στις ημέρες μας, που η πανδημία μας υποχρεώνει να #μένουμε_σπίτι ώστε να #μένουμε_ασφαλείς.

Οικονομία, ασφάλεια, ταχύτητα, άνεση και ευκολία συνθέτουν μια αγοραστική εμπειρία που όλοι «ζηλεύουμε» και όλοι αναζητούμε. Όλα αυτά μαζί τα βρίσκουμε στο ΑΒ Εshop. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ μάς προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία 11.000 προϊόντων και συγκεντρώνει κάθε μέρα 2.000 προσφορές. Μα πάνω από όλα, μας δίνει επιλογές.

Με €40 ελάχιστη παραγγελία και δωρεάν μεταφορικά, μπορούμε να παραλάβουμε τα online ψώνια μας στο σπίτι. Η υπηρεσία «Παράδοση στο σπίτι» εξυπηρετεί ήδη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και 21 ακόμη πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Αίγιο, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Λαμία, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Πύργος, Ρόδος, Σαλαμίνα, Σέρρες, Τρίκαλα, Τύρναβος, Χαλκίδα, Χίος). Και πολύ σύντομα, θα είναι διαθέσιμη και στην Άμφισσα και την Κομοτηνή.

Επίσης, μπορούμε να κάνουμε online τα ψώνια μας και οι άνθρωποι της ΑΒ να μας τα ετοιμάσουν και να μας περιμένουν για να τα παραλάβουμε από το κατάστημα της επιλογής μας. Πρόκειται για την υπηρεσία «Παραλαβή από το κατάστημα», AB Collect, που καλύπτει ήδη 67 σημεία σε όλη την Ελλάδα και σύντομα ακόμη περισσότερα.

Και αν βιαζόμαστε, το AB Eshop, μέσα από το delivery.gr, μας φέρνει τα ψώνια στην πόρτα μας σε μόλις 2 ώρες! Η υπηρεσία καλύπτει την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με μια ποικιλία 3.000 προϊόντων και απαιτεί ελάχιστη παραγγελία €25.

€10 εκατ. και 200 νέες θέσεις εργασίας

Το ΑB Eshop είναι κοντά μας για ό,τι θέλουμε και ό,τι προτιμάμε. Στην ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύουν διαρκώς στο να μας προσφέρουν αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία. Eιδικά, μάλιστα, για τους πελάτες του ΑΒ ΕShop, η εταιρεία δημιούργησε πρόσφατα στην Αττική το Home Shop Center, ένα κέντρο διανομής που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες!

Με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, με τεχνολογία αιχμής και χρήση «έξυπνων» εφαρμογών στη διαχείριση και λειτουργία του, οι οποίες διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων και την ταχύτερη προώθηση της παραγγελίας προς τον πελάτη, το Ηome Shop Center είναι μια επένδυση που αναμένεται να ξεπεράσει τα €10 εκατ., δημιούργησε άμεσα 200 (και μεσοπρόθεσμα 400) νέες θέσεις εργασίας. Με στόχο τη δική μας καλύτερη εξυπηρέτηση!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, άλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κάθε καλάθι είναι ξεχωριστό, μοναδικό, όπως αυτός που το «γεμίζει». Και αυτή η επιλογή είναι ελεύθερη, πάντα δική μας.

Περισσότερα: https://www.ab.gr/el/order-services