ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ο Επαμεινώνδας Μπατάλας αναλαμβάνει τη θέση του Εσωτερικού Ελεγκτή

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, 18:12
-A +A
ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ο Επαμεινώνδας Μπατάλας αναλαμβάνει τη θέση του Εσωτερικού Ελεγκτή

Τη θέση του Εσωτερικού Ελεγκτή στην «Ελβαλχαλκόρ Ελληνική Βιομηχανία Χαλκού και Αλουμινίου Ανώνυμος Εταιρεία» αναλαμβάνει από σήμερα ο Επαμεινώνδας Μπατάλας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. 

Συγκεκριμένα, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ελβαλχαλκόρ Ελληνική Βιομηχανία Χαλκού και Αλουμινίου Ανώνυμος Εταιρεία» ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 2 της απόφασης 3/347/12.7.2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι ο κ. Επαμεινώνδας Μπατάλας αναλαμβάνει από σήμερα τη θέση του Εσωτερικού Ελεγκτή, σε αντικατάσταση της κας. Αικατερίνης Καπελέρη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο κ. Επαμεινώνδας Μπατάλας είναι κάτοχος πτυχίου στην Οικονομική Επιστήμη και μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Επίσης, διαθέτει την πιστοποίηση Diploma in IFRS από το Σύλλογο Ορκωτών Λογιστών (ACCA).

Αρχικά προσελήφθη από τη Στηλμέτ Α.Ε. ως μέλος της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου το 2008, όπου και απασχολήθηκε στον εσωτερικό έλεγχο των θυγατρικών εταιριών της Viohalco, διατελώντας επί σειρά ετών επικεφαλής ομάδας εσωτερικού ελέγχου.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 19/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα