Πέμπτη 23 Απριλίου 2020, 14:27

-A +A

Δωρεά 1 εκατ. ευρώ από τους Έλληνες ξενοδόχους στη μάχη κατά του κορονοϊού

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020, 14:27
Δωρεά 1 εκατ. ευρώ από τους Έλληνες ξενοδόχους στη μάχη κατά του κορονοϊού
-A +A

Τη δωρεά ποσού 1 εκατ. ευρώ για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας στη μάχη που δίνει κατά τoυ COVID-19, αποφάσισε την Πέμπτη το διοικητικό συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, συνδράμοντας στην προσπάθεια που κάνει όλη η κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό υπενθυμίζεται ότι το ΞΕΕ έχει ανακοινώσει και προχωρά στη δημιουργία του εξειδικευμένου φορέα "Hotels For" για την υλοποίηση δράσεων κοινωνικής ευθύνης, συμβατών με τους στόχους του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ο Πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός σε σχετική δήλωσή του τόνισε:

«Οι Έλληνες ξενοδόχοι έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να βάζουμε πάντα "πλάτη" στα δύσκολα. Έτσι και τώρα, σε αυτή την πρωτόγνωρη, παγκόσμια συγκυρία, είμαστε παρόντες στο προσκλητήριο της κοινής προσπάθειας για το συλλογικό καλό.

Παρά το μεγάλο πλήγμα που υφίστανται οι επιχειρήσεις μας, η απόφαση για τη δωρεά 1 εκατ. ευρώ στο δημόσιο σύστημα υγείας ήταν για μας αυτονόητο καθήκον.  Αποτελεί δε την ελάχιστη έκφραση της ευγνωμοσύνης μας προς το υγειονομικό προσωπικό της χώρας που με τη δική του καθημερινή μάχη σώζει ζωές, γεννάει την ελπίδα και δίνει την ανάσα για να ξανανοίξει η οικονομία της χώρας μας».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα