Δίμηνη παράταση για το Θριάσιο

Δίμηνη παράταση για το Θριάσιο

Νέα παράταση δύο μηνών για τον διαγωνισμό του εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο ανακοίνωσε η ΓΑΙΑΟΣΕ, μεταφέροντας την ημερομηνία κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών από τις 31 Μαΐου στην 1η Αυγούστου.

Πρόκειται για την τρίτη παράταση του διαγωνισμού στην οποία το Liberal αναφέρθηκε με σχετικό άρθρο και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΓΑΙΑΟΣΕ πραγματοποιήθηκε προκειμένου να διατεθεί περισσότερος χρόνος για την αρτιότερη προετοιμασία των φακέλων προσφορών από τους ενδιαφερόμενους.

Η ανακοίνωση της ΓΑΙΑΟΣΕ αναλυτικά έχει ως εξής: 

"Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών και έκδοση νέων τευχών μεταβολών του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου στο έργο «Ανάπτυξη Εμπορευματικού Κέντρου Θριασίου Πεδίου».

Η εταιρεία ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. ανακοινώνει πως σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 38155/30-5-2016 απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου:

- παρατάθηκε η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών του διαγωνισμού που προβλέπεται στην παράγραφο 4.1. της Προκήρυξης του έως την 1η Αυγούστου 2016, ημέρα Δευτέρα, με έναρξη υποβολής των προσφορών στις 10:00 και λήξη στις 16:00

- αποφασίσθηκε η έκδοση τευχών μεταβολών, τα οποία θα είναι προς διάθεση στους ενδιαφερόμενους το συντομότερο δυνατό. Η ημερομηνία παραλαβής των νέων τευχών θα ανακοινωθούν σύντομα στον έντυπο τύπο και στο site της εταιρείας.

Η παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας πραγματοποιήθηκε προκειμένου να διατεθεί περισσότερος χρόνος για την αρτιότερη προετοιμασία των φακέλων προσφορών από τους ενδιαφερόμενους".