Διεθνής διάκριση για την ψηφιακή τραπεζική της Alpha Bank

Διεθνής διάκριση για την ψηφιακή τραπεζική της Alpha Bank

Για την ψηφιακή τραπεζική της απέσπασε διεθνή διάκριση η Alpha Bank στα βραβεία “Best Digital Banks 2016” του περιοδικού Global Finance. Η Alpha Bank διακρίθηκε με το βραβείο “Digital Bank of Distinction for Western Europe” για την ψηφιακή της παρουσία και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής που προσφέρει, στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Best Digital Banks 2016”. Ο διαγωνισμός αποτελεί μέρος των Global Finance Awards που διοργανώνονται σε ετήσια βάση από το περιοδικό Global Finance.

Όπως σημειώνεται από τη σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, η σημαντική αυτή διάκριση την κατατάσσει μεταξύ των σημαντικότερων “ψηφιακών τραπεζών” παγκοσμίως. Αποτελεί συνολική αναγνώριση του πρωτοποριακού χαρακτήρα της ψηφιακής παρουσίας της Τραπέζης και των ολοκληρωμένων και καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων που παρέχει στους Πελάτες της.

Η κατάκτηση του βραβείου “Digital Bank of Distinction for Western Europe” αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στο Alpha e-Banking Ιδιωτών που ανασχεδιάσθηκε προσφάτως και συγκεκριμένα στις υπηρεσίες Alpha Web Banking και Alpha Mobile Banking καθώς και το ενημερωτικό portal www.alpha.gr/e-banking. 

Σύμφωνα με το Global Finance, η νέα κατηγορία βραβείων “Digital Banks of Distinction” απευθύνεται σε τράπεζες που δραστηριοποιούνται σε μεσαίες αγορές και σε τοπικό επίπεδο και στοχεύει στην ανάδειξη των σημαντικότερων επιτευγμάτων και των βέλτιστων πρακτικών στο digital banking παγκοσμίως.