Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης από τα καταστήματα Wind σε Ραφήνα και Μέγαρα

Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης από τα καταστήματα Wind σε Ραφήνα και Μέγαρα

Η Wind Ελλάς, ανταποκρινόμενη στα καταστροφικά γεγονότα που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Αττική, επεμβαίνει προκειμένου να συνδράμει τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη, με μια σειρά πρωτοβουλιών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τα καταστήματα Wind σε Ραφήνα (Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης 5Α) και στα Μέγαρα (28ης Οκτωβρίου και Ξεκούκη) θα είναι ανοιχτά σήμερα 25/07 έως τις 10 το βράδυ και θα διανέμουν είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες. Επίσης στα δύο καταστήματα υπάρχουν συσκευές διαθέσιμες για εξερχόμενες κλήσεις & όποιος χρειάζεται μπορεί επιτόπου να φορτίσει το κινητό του.

Επίσης επεκτείνεται ως 31/7 η προσφορά δωρεάν επικοινωνίας (1500' προς εθνικά κινητά & σταθερά και 1,5GB) σε όλους τους συνδρομητές κινητής και καρτοκινητής Wind στις πληγείσες περιοχές της Αττικής και ταυτόχρονα η εταιρεία προχωρά σε άρση φραγής εισερχομένων & εξερχομένων κλήσεων σε όλες τις συνδέσεις συμβολαίου κινητής και σταθερής για τους κατοίκους των περιοχών αυτών έως και 31/08.

Οι εργαζόμενοι συμβάλλουν εθελοντικά και συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια ανταποκρινόμενοι άμεσα στην έκτακτη κλήση της εταιρίας για αλληλεγγύη. Σήμερα στις εγκαταστάσεις στη Λ. Κηφισίας και Λ. Αθηνών, συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης (φαρμακευτικά προϊόντα, είδη προσωπικής υγιεινής, ξηρά τροφή, χυμούς, γάλα μακράς διάρκειας κτλ.) τα οποία μεταφέρθηκαν στο κέντρο διαχείρισης της Περιφέρειας Αττικής.

Παράλληλα, η εταιρεία προχώρησε σε αγορά κλινοσκεπασμάτων τα οποία στάλθηκαν στη Ραφήνα για τη φιλοξενία των πληγέντων στις κατασκηνώσεις του Δήμου Ζωγράφου. Στο ίδιο σημείο, εγκαταστάθηκαν ειδικοί σταθμοί φόρτισης κινητών συσκευών.

Οι τεχνικοί της Wind παραμένουν σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε θέμα προκύψει. Η διοίκηση της Wind και οι εργαζόμενοι της παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, μένοντας πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας.