Διαμεσολάβηση Α. Γεωργιάδη για τη σωτηρία της «Creta Farm»

Διαμεσολάβηση Α. Γεωργιάδη για τη σωτηρία της «Creta Farm»

Με πρωτοβουλία του ''Αδωνι Γεωργιάδη επιχειρείται λύση για τη διάσωση της εταιρείας Creta Farm. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων όπου και συμφωνήθηκε οι κ.κ. Μάνος και Τάκης Δομαζάκης, να συνυπογράψουν Μνημόνιο Κατανόησης (MOU) με τις τέσσερις τράπεζες για να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή.

«Οι τράπεζες υπέγραψαν ήδη το MOU, το οποίο εξασφαλίζει τη συνέχιση και σωτηρία της εταιρίας Creta Farm» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων και σημειώνεται ότι «όποιος εκ των δύο αδερφών δεν υπογράψει, θα αναλάβει και την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει για την εταιρία Creta Farm».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «τη Δευτέρα το πρωί, αναμένεται οι κ.κ. Μάνος και Τάκης Δομαζάκης, να συνυπογράψουν «MOU» με τις τέσσερις τράπεζες και να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για την εταιρεία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της εταιρίας».

Για τη σημερινή σύσκεψη επισημαίνεται ότι «κατόπιν πρωτοβουλίας του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, είχε επικοινωνία σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου, με τον κ Μάνο Δομαζάκη ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα υπογράψει το "Memorandum of Understanding" (MOU) μεταξύ της εταιρίας "Creta Farm" και των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών. Στη συνέχεια ο υπουργός συναντήθηκε με τον Τάκη Δομαζάκη και εκπροσώπους των τεσσάρων τραπεζών».

«Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και η εταιρία, από τη Δευτέρα το πρωί, θα έχει γυρίσει σελίδα και οι εργαζόμενοι της θα ατενίζουν το μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία», καταλήγει η ανακοίνωση.