Διάκριση της Λουξ στα βραβεία Made in Greece

Διάκριση της Λουξ στα βραβεία Made in Greece

Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ στα βραβεία Made in Greece που έχουν θεσπιστεί από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, σύμγωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Λουξ ξεχώρισε ανάμεσα σε δεκάδες Ελληνικές επιχειρήσεις που δημιουργούν και εξάγουν αναγνωρισμένα προϊόντα στην κατηγορία «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν για Τρόφιμα και Ποτά» καταλαμβάνοντας μία από τις κορυφαίες θέσεις ως ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα Ελληνικά Brands με μακρά παρουσία στην εγχώρια αγορά, δυναμικό άνοιγμα στο παγκόσμιο κοινό και 100% Ελληνική εταιρική διάρθρωση και ελληνικούς παραγωγικούς συντελεστές.

Επίσης, βραβεύτηκε και στην κατηγορία «Επιχειρηματική Αριστεία» για την εξαιρετική εμπορική, παραγωγική και τεχνολογική εξέλιξή της και την αυξανόμενη  διεθνή αναγνώριση των προϊόντων Λουξ.

"Η Λουξ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες Ελληνικές επιχειρήσεις, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας με σημαντική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία, όντας πρεσβευτής των πιο φυσικών γεύσεων της χώρας", καταλήγει η ανακοίνωση.