Διάκριση για τη Βικος Α.Ε στα European Business Awards by RSM 2015/16

Διάκριση για τη Βικος Α.Ε στα European Business Awards by RSM 2015/16

H Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. κατέκτησε την Ευρώπη και διακρίθηκε με την ανώτερη διάκριση και τον τίτλο τιμής «Ruban d'Honneur» στο μεγαλύτερο και πιο έγκριτο φορέα επιβράβευσης επιχειρήσεων European Business Awards sponsored by RSM 2015/16. Σε μία λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στις 17 Ιουνίου, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. βρέθηκε ανάμεσα στις πιο σημαντικές εταιρείες της Ευρώπης και αναγνωρίστηκε ως  μία από τις 10 πιο ισχυρές επιχειρήσεις στην Ευρώπη στην κατηγορία «Επιχείρηση της Χρονιάς με κύκλο εργασιών από 26- 150 εκατ. Ευρώ».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. διακρίθηκε ανάμεσα σε 768 εταιρείες από όλη την Ευρώπη ως μία από τις 10 πιο δυναμικές και καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, στην κατηγορία «Επιχείρηση της Χρονιάς με κύκλο εργασιών από 26- 150 εκατ. Ευρώ» . Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., ήταν η μοναδική Ελληνική επιχείρηση στη συγκεκριμένη κατηγορία, μεταξύ άλλων σημαντικών και οικονομικά ισχυρών εταιρειών από χώρες όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Σουηδία, Δανία και Πορτογαλία, η οποία ανέδειξε έμπρακτα μέσα από τις δράσεις της τις βασικές αρχές των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων: Επιτυχία, Καινοτομία, Ηθική και Διεθνείς πρακτικές

Ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Marketing Director της ΒΙΚΟΣ Α.Ε τόνισε: ”H σημαντική διάκριση της ΒΙΚΟΣ Α.Ε ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης στα European Business Awards sponsored by RSM 2015/16, την τοποθετούν στην κορυφή της ευρωπαϊκής επιχειρηματικότητας. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχειρηματική μας δράση και το στιβαρό στρατηγικό μας πλάνο που χαρακτηρίζεται από συνέπεια και ηθικές αξίες, σεβόμενοι πάντα την κοινωνία και τον καταναλωτή. Εμείς, όλοι οι άνθρωποι της ΒΙΚΟΣ Α.Ε., είμαστε πολύ περήφανοι για τη διάκριση αυτή”.

Η συμμετοχή και η διάκριση της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στην κατηγορία «Επιχείρηση της Χρονιάς με κύκλο εργασιών από 26 - 150 εκατ. Ευρώ»  αποτελεί σημείο αναφοράς για μία καινοτόμα επιχειρηματική δράση, επιδεικνύοντας ηθικές πρακτικές σε ένα διαρκώς εναλλασσόμενο περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η κατηγορία αυτή αφορά τη δεκάδα των ευρωπαϊκών εταιρειών που ακολουθούν μία δυναμικά αναπτυσσόμενη πορεία με θετικές και συνεχώς εξελισσόμενες οικονομικές αποδόσεις, διαμορφώνουν ισχυρή στρατηγική ανάπτυξης και καινοτομίας και διαθέτουν ηγετική θέση στην αγορά που δραστηριοποιούνται.