Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, 13:42

-A +A

Διάκριση για τη Lidl Hellas στα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, 13:42
Διάκριση για τη Lidl Hellas στα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017
-A +A

Μία σημαντική διάκριση απέσπασε χθες η Lidl Hellas στην Τελετή απονομής των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας Οικοπολις 2017, που διοργανώθηκε για 13η χρονιά από το Ecocity.

H εταιρεία παρέλαβε στην κατηγορία Βραβεία Επιχειρήσεων, το βραβείο Χορηγίας Περιβαλλοντικού Έργου, για το έργο «Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης».

«Στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας συνεργαστήκαμε με την εταιρεία "Ανταποδοτική Ανακύκλωση" και φιλοξενήσαμε σε 20 καταστήματά μας το πρόγραμμα αυτό. Οι καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν άδειες μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο κινητό φωτοβολταϊκό κέντρο ανακύκλωσης, το οποίο ήταν τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος για μία εβδομάδα. Η αποδοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή (συνολικά συμμετείχαν 2591 μαθητές και ανακυκλώθηκαν 181.305 συσκευασίες), μας ώθησε να προχωρήσουμε με την εγκατάσταση σταθερών κέντρων ανταποδοτικής ανακύκλωσης σε 8 επιλεγμένα καταστήματα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Lidl Hellas.

Τα πρώτα κέντρα τοποθετήθηκαν στα καταστήματα Ταύρου, Ραφήνας, Μελισσίων και Νέας Φιλαδέλφειας και τον μήνα Δεκέμβριο στα καταστήματα Ευόσμου, Σταυρούπολης, Μενεμένης. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε  η εγκατάσταση δύο ακόμη, στη Θέρμη και στα Ιωάννινα.

Το βραβείο παρέλαβε ο Χρήστος Τσακαλίδης, Υπεύθυνος Κεντρικών Υπηρεσιών στον Τομέα Logistics.

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα