Δεσμεύθηκαν τα ακίνητα της οικογένειας Κουτσολιούτσου, μελών του Δ.Σ. και της Folli Follie

Δεσμεύθηκαν τα ακίνητα της οικογένειας Κουτσολιούτσου, μελών του Δ.Σ. και της Folli Follie

Στη δέσμευση των ακινήτων της οικογένειας Κουτσολιούτσου, των μελών του διοικητικού συμβουλίου, της Folli Follie αλλά και της ίδιας της εταιρείας, προχώρησε πριν λίγες μέρες η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σημειώνεται πως το προηγούμενο διάστημα εκ μέρους του οικονομικού εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση, ο οποίος διενεργεί έρευνα για την υπόθεση, είχαν δεσμευτεί οι λογαριασμοί και οι θυρίδες των ιδίων νομικών και φυσικών προσώπων.

Η απόφαση της επικεφαλής της Αρχής, Άννας Ζαίρη, αφορά τα ακίνητα του Δημήτρη, της Κατερίνας και του Γιώργου Κουτσολιούτσου, των 5 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που ελέγχονται και ποινικά για τους φερόμενους ως πλασματικούς ισολογισμούς της εταιρείας αλλά και τα ακίνητα της ίδιας της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση της Folli Follie βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική προκαταρκτική εξέταση, από τον επίκουρο οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση, στο πλαίσιο της οποίας έχουν ήδη κληθεί σε εξηγήσεις οι υπεύθυνοι της εταιρείας και ο εισαγγελέας βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης των επιχειρημάτων τους πριν προβεί σε άσκηση ποινικής δίωξης η σε αρχειοθέτηση της υπόθεσης για κάποιους από τους κληθέντες σε εξηγήσεις.