Δ. Τσιόδρας: Το μόνο μέρος όπου οι αριθμοί ευημερούν είναι οι κυβερνητικές ανακοινώσεις

Δ. Τσιόδρας: Το μόνο μέρος όπου οι αριθμοί ευημερούν είναι οι κυβερνητικές ανακοινώσεις

Για μια κυβέρνηση που εξακολουθεί να θριαμβολογεί ενώ ξεπουλά τις τραπεζικές μετοχές και κρατά την Ελλάδα αποκλεισμένη με απαγορευτικό κόστος δανεισμού έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας σημειώνοντας ότι «το μόνο μέρος όπου αριθμοί και άνθρωποι ευημερούν είναι οι κυβερνητικές ανακοινώσεις και τα non paper του Μεγάρου Μαξίμου» με αφορμή τις εξελίξεις στο ελληνικό χρηματιστήριο που εξετάστηκαν σε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ. Τσιόδρα:

«Τελικά ο κ.Τσίπρας και οι επιτελείς του βαράνε τα νταούλια, αλλά οι αγορές εξακολουθούν να χορεύουν στο δικό τους ρυθμό. Κρατούν την Ελλάδα αποκλεισμένη με απαγορευτικό κόστος δανεισμού, προειδοποιούν για νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, ξεπουλούν τις τραπεζικές μετοχές.

Η κυβέρνηση στο δικό της κόσμο εξακολουθεί να θριαμβολογεί και να βλέπει επιτυχίες όταν, παράλληλα με όλα τα παραπάνω ανησυχητικά, στο προσχέδιο προϋπολογισμού καταγράφεται μείωση των επενδυτικών ρυθμών, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι σχεδόν αδύνατον να δανειστούν από τις τράπεζες, τα χρέη του κράτους στους ιδιώτες αυξάνονται και τα χρέη των ιδιωτών προς το κράτος πάνε από ρεκόρ σε ρεκόρ κι έχουν ήδη φθάσει τα 101,7 δισ. ευρώ.

Το μόνο μέρος όπου αριθμοί και άνθρωποι ευημερούν είναι οι κυβερνητικές ανακοινώσεις και τα non paper του Μεγάρου Μαξίμου».

Φωτογραφία intime news