Cyta Ελλάδος: Δεν υπάρχει καμιά πρόταση για εξαγορά, ούτε διενεργείται καμιά διαδικασία

Cyta Ελλάδος: Δεν υπάρχει καμιά πρόταση για εξαγορά, ούτε διενεργείται καμιά διαδικασία

Σε ανακοίνωση που ουσιαστικά διαψεύδει όλα τα τελευταία δημοσιεύματα που ανακινούν σενάρια εξαγοράς της εταιρείας από άλλη τηλεπικοινωνιακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στη χώρα μας προέβη σήμερα η Cyta Ελλάδος.
Η εταιρεία διευκρινίσει ότι «δεν υπάρχει πρόταση ενδιαφέροντος για τη Cyta Ελλάδος και δεν διενεργείται καμία σχετική διαδικασία».

Παράλληλα, σημειώνει ότι ο όμιλος Cyta στηρίζει την είσοδο της Cyta Ελλάδος στην αγορά νέων υπηρεσιών στην Ελλάδα, ενώ γνωστοποιεί ότι σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση που θα προκαλέσουν αίσθηση!

Από εκεί και πέρα, η Cyta Ελλάδος προσθέτει ότι η εταιρεία προσθέτει δύναμη στη συνολική αξία του ομίλου Cyta και είναι μία επένδυση με στρατηγικά χαρακτηριστικά στην αγορά τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας.

Το όποιο επιχειρηματικό ενδιαφέρον εκδηλώνεται για τη Cyta Ελλάδος, πιστοποιεί την αξία της εταιρείας, καθώς αναγνωρίζεται και από τους ανταγωνιστές της πως κάνει καλά τη δουλειά της και έχει δυναμική προοπτική. Επίσης στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ήδη ετοιμάζεται το πενταετές επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων και διεθνώς καταξιωμένων συμβούλων.

Όπως και να ''χει, ο όμιλος Cyta στέκεται δίπλα στη Cyta Ελλάδος στην πορεία ανάπτυξής της στην ελληνική αγορά, όπου έχει κερδίζει ήδη την εμπιστοσύνη 300.000 συνδρομητών, διαθέτοντας, υπερσύγχρονο δίκτυο υποδομών οπτικών ινών, οπότε προσβλέπει στη μεγιστοποίηση της αξίας της, μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων προκλήσεων.