Cyta Ελλάδος: Βραβείο ποιοτικών υπηρεσιών στην Κρήτη

Cyta Ελλάδος: Βραβείο ποιοτικών υπηρεσιών στην Κρήτη

Βραβείο «Τιμής Ένεκεν», για την προσφορά της στην παροχή ποιοτικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην τουριστική αγορά της Κρήτης, απένειμε στη Cyta Ελλάδος ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Γιώργο Πελεκανάκη, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ηράκλειο της Κρήτης, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του ξενοδοχειακού κλάδου του νησιού αλλά και εκπροσώπων τοπικών, θεσμικών φορέων. Την τιμητική πλακέτα, εκ μέρους της Cyta, παρέλαβαν ο Τομεάρχης Επιχειρηματικής Αγοράς, κ. Ηλίας Πολυχρονόπουλος και ο Προϊστάμενος Επιχειρηματικών Πωλήσεων Κρήτης, κ. Γιάννης Κουναλάκης. Σημειώνεται ότι, πρόσφατα, μεγάλες και δημοφιλείς ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας που χρησιμοποιούν υπηρεσίες της Cyta Ελλάδος, απέσπασαν την υψηλότερη βαθμολογία για την ποιότητα του Internet που παρέχουν, στο πλαίσιο γραπτής αξιολόγησης που διεξάγει μία από τις μεγαλύτερες, παγκοσμίως, εταιρείες ταξιδιωτικών υπηρεσιών.  

 «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων για την τιμή που μας κάνει, με το βραβείο αυτό.  Δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε υποστηρικτές του ισχυρότερου προϊόντος της χώρας, του Τουρισμού, και ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε είναι μέσω των υπηρεσιών μας», σχολιάζει ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, κ. Νίκος Χαραλάμπους και προσθέτει: «το, μήκους 5.500 χλμ. ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς, του Ομίλου Cyta, εκτείνεται από το Βορρά ως το Νότο, της χώρας, και είναι έτοιμο να συμβάλλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ξενοδοχειακών μονάδων, ανεξαρτήτως μεγέθους και αναγκών».

 «Η δική μας προσπάθεια είναι συνεχώς προσανατολισμένη προς την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες μας που γίνονται οι καλύτεροι εκπρόσωποι του εντόπιου, τουριστικού προϊόντος σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάτι που περισσότερο τώρα παρά ποτέ έχουμε ανάγκη. Όταν, λοιπόν, ένας συνεργάτης συμβάλλει στο σκοπό αυτό, δεν θα μπορούσαμε παρά να το αναγνωρίσουμε δημόσια δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα προϊόντων και υπηρεσιών του ξενοδοχειακού κλάδου της Κρήτης και της χώρας», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, κ. Γιώργος Πελεκανάκης.