Cyber Monday στη MediaMarkt: Μόνο για μία μέρα προσφορές που θα «σπάσουν» το internet

Cyber Monday στη MediaMarkt: Μόνο για μία μέρα προσφορές που θα «σπάσουν» το internet

Η Cyber Monday στη MediaMarkt, κάνει την αρχή της εβδομάδας μοναδική με προσφορές που θα «σπάσουν» το ίντερνετ! Μόνο για σήμερα 30 Νοεμβρίου, ο «ειδικός των χαμηλών τιμών», δίνει σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν ό,τι θέλουν σε ασυναγώνιστες τιμές!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφθείς το mediamarkt.gr. Όλα είναι εκεί και σε περιμένουν για να γίνουν δικά σου με μερικά μόνο clicks!

Aπόκτησε τώρα:

  • Τηλεόραση QLED 4K SAMSUNG 55 ιντσών από 1.799€ στα 899€
  • Κλιματιστικό επιτοίχιο BOSCH Α++ από 549€ μόνο 329€
  • Πλυντήριο ρούχων INDESIT 9kg από 359€ μόνο 319€
  • Ατμοπαραγωγό TEFAL 2600W από 359.90€ μόνο 189€

Στον online κόσμο της MediaMarkt θα ανακαλύψεις ακόμα περισσότερες επιλογές: είδη σπιτιού και μικροσυσκευές, για να εξοπλίσεις κάθε χώρο με όλα όσα χρειάζεσαι και οικιακές συσκευές που απαντούν σε κάθε ανάγκη του νοικοκυριού σου. Αλλά οι επιλογές δεν σταματούν εδώ! Μπορείς ακόμη να βρεις έξυπνες τηλεοράσεις και είδη τεχνολογίας, για ασύγκριτες στιγμές διασκέδασης και είδη gaming, περιφερειακά και αξεσουάρ, που θα απογειώσουν τις στιγμές χαλάρωσης. Και όλα αυτά σε τιμές που δεν έχεις φανταστεί!

Απλά επίλεξε ό,τι δεν έχεις προλάβει να προμηθευτείς στη Black Friday και η ομάδα της MediaMarkt θα φροντίσει να φτάσουν στην πόρτα σου, με άμεση και ασφαλή παράδοση σε όλη την Ελλάδα!

Στη MediaMarkt οι smart προσφορές δεν τελειώνουν ποτέ. Αυτή τη Cyber Monday ξεκίνα την εβδομάδα σου «κακομαθαίνοντας» τον εαυτό σου. Απόκτησε ό,τι χρειάζεσαι από τη MediaMarkt και επωφελήσου από τις προσφορές που θα «σπάσουν» το internet!