Cosmote TV: Δυνατό «μπάσιμο» στη Super League με οκτώ ομάδες

Cosmote TV: Δυνατό «μπάσιμο» στη Super League με οκτώ ομάδες

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Cosmote TV και ομάδων της Super League, με τη συνδρομητική να έχει κλείσει το 60% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος. Την ίδια στιγμή άγνωστο παραμένει τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ, με κύκλος της αγοράς να εκτιμούν πως ίσως να μεταδίδονται οι αγώνες του μέσω του PAOK TV ή/και του Open.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες τα deals που έκλεισαν είναι με:

  • Λαμία
  • Βόλο
  • Παναιτωλικό
  • Απόλλων Σμύρνης
  • Ιωνικό,

με τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνονται μέσα στην εβδομάδα. Η Cosmote Tv ήδη έχει ανακοινώσει Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ, καθώς επίσης και την κάλυψη στη Super League Interwetten την επόμενη σεζόν.

H Νova φαίνεται να έχει κλείσει τα δικαιώματα του Άρη, του ΠΑΣ Γιάννενα και του Ατρόμητου, εκτός από αυτά του Ολυμπιακού που έχει ήδη ανακοινώσει. Στην ουσία, όπως αναφέρουν παράγοντες της αγοράς, η Cosmote TV έχει για πρώτη φορά στην ιστορία της εξασφαλίσει τα δικαιώματα 8 από τις 14 ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και εκτιμάται πως με αυτό τον τρόπο θα αυξηθούν οι συνδρομητές. Υπενθυμίζεται πως η Cosmote TV είναι η μεγαλύτερη συνδρομητική στη χώρα μας με 577.846 συνδρομητές, ενώ η Nova ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 318.629 συνδρομητές.

Mετά τις παραπάνω συμφωνίες ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη του πρωταθλήματος με πιθανή ημερομηνία στις 28-29 Αυγούστου. 

Η Cosmote TV για για τα επόμενα χρόνια έχει «κλείσει» τα δικαιώματα σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, από διοργανώσεις UEFA , έως δικαιώματα NBA, χάντμπολ, τένις και μηχανοκίνητα. Ειδικότερα για το UEFA Champions League έως και την αγωνιστική περίοδο 2023-24, η συνδρομητική  έχει εξασφαλίσει και τους 137 αγώνες του UEFA Champions League, από τη φάση των play-offs έως και τον τελικό.

Όλη την δράση από τους 141 αγώνες του UEFA Europa League, από τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό. Επίσης, έχει διασφαλίσει τα δικαιώματα των 141 αγώνων της νεοσύστατης διοργάνωσης UEFA Europa Conference League, που κάνει το ντεμπούτο της φέτος. Εκτός των ανωτέρω, θα μεταδίδει το UEFA Super Cup και τους αγώνες του UEFA Youth League, της διοργάνωσης που αναδεικνύει τους αυριανούς πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Εκτός των πρωταθλημάτων της Αγγλίας και της Ιταλίας, θα μεταδίδει έως το 2022-2023 το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, ενώ έως το 2022 το ρωσικό πρωτάθλημα, το Capa del Rey της Ισπανίας, το Copa Libertadores της Λατινικής Αμερικής. Στην Cosmote TV μπορούμε να δούμε και τις ζωντανές μεταδόσεις  των Ευρωπαϊκών Προκριματικών για την ανάδειξη των ευρωπαϊκών ομάδων που θα λάβουν μέρος στο FIFA World Cup 2022, με κάλυψη επίσης όλων των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας, σε παράλληλη μετάδοση και από ελεύθερο κανάλι εθνικής εμβέλειας

Η Cosmote TV έχει εξασφαλίσει επίσης τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τη διοργάνωση UEFA Nations League, με τα Nations League Finals να διεξάγονται τον ερχόμενο Οκτώβριο.