Χ. Παπαδόπουλος και Α. Θωμόπουλος προτείνονται για τη θέση του CEO στην Τρ. Πειραιώς

Χ. Παπαδόπουλος και Α. Θωμόπουλος προτείνονται για τη θέση του CEO στην Τρ. Πειραιώς

Ο Άνθιμος Θωμόπουλος και ο Χρήστος Παπαδόπουλος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο υποψήφιοι μεταξύ των οποίων θα κληθεί να ψηφίσει για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου το διοικητικό συμβούλιο της Τρ. Πειραιώς την ερχόμενη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

Η nomination committee της τράπεζας χρειάστηκε αρκετές ώρες για να καταλήξει στο τελικό δίδυμο που θα προταθεί στο διοικητικό συμβούλιο. Η συνεδρίαση ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Πέμπτης για να ολοκληρωθεί το βράδυ, μετά την εξέταση των τεσσάρων υποψηφιοτήτων.

Πηγές με γνώση των συσχετισμών στην τράπεζα αναφέρουν στο liberal.gr, ότι παρά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο παρελθόν με την υποψηφιότητα του κ. Παπαδόπουλου, τα εμπόδια έχουν πλέον ξεπεραστεί και δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο νέος CEO της τράπεζας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τους κ.κ. Θωμόπουλο και Παπαδόπουλο, οι άλλες δύο υποψηφιότητες ήταν αυτές του κ. Στέλιου Παπαδόπουλου και της κ. Μαριλένας Πολιτοπούλου.

Σημειώνεται ότι ο κ. Θωμόπουλος διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Τρ. Πειραιώς και αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και ξεκίνησε η διαδικασία που φαίνεται να ολοκληρώνεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο έτερος υποψήφιος, κ. Χ. Παπαδόπουλος είχε εγκριθεί από το ΤΧΣ το περασμένο καλοκαίρι όμως η εκλογή του ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή.

Κωνσταντίνος Μαριόλης