Breitling: Το μέλλον των ρολογιών είναι… εδώ με τη νέα σειρά «Τhe New Super Chronomat»

Breitling: Το μέλλον των ρολογιών είναι… εδώ με τη νέα σειρά «Τhe New Super Chronomat»

Με το βλέμμα στο…αύριο πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση της νέας σειράς ρολογιών της Breitling κατά τη διάρκεια διαδικτυακού Webcast. Στο «Βreitling Summit Webcast Episode #5» ο CEO της εταιρείας Georges Kern σε ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία Hollywood ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα του «New Super Chronomat».

Το νέο κομψοτέχνημα της γνωστής ελβετικής εταιρείας συγκεντρώνει μοναδικά τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Από το μπρασελέ ξεκινά το «ταξίδι στο μέλλον» καθώς αυτό αποτελείται από 100 συστατικά, πρόκειται για το γνωστό «Rouleaux Bracelet» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Sylain Berneron, Creative Director της εταιρείας. Eίναι ματ, λείο και με μοναδική υφή.

Τα ρολόγια της νέας Super Chronomat διαθέτουν ξεχωριστά καντράν που ταιριάζουν απόλυτα στον καρπό, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση άνεσης και πολυτέλειας συνάμα. Η μοναδικότητα του καντράν συνίσταται, εκτός των άλλων, και στην εισαγωγή κεραμικής, η οποία σε συνδυασμό με το ατσάλι προσφέρει μοναδική ποιότητα και αντοχή.

Εμπνευσμένο από το ρολόι Frecce Tricolori που δημιούργησε η Breitling για τους επιτυχημένους στόλους της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας το 1983, το Super Chronomat είναι ένα ολοκληρωμένο σπορ ρολόι που παραμένει αρκετά κομψό για όλες τις ώρες της ημέρας. 

"Με αυτό το ρολόι θα κάνετε εντύπωση χωρίς να το πολυσκεφτείτε", λέει ο CEO της Breitling, Georges Kern. "Το Super Chronomat θα τα βγάλει πέρα σε κάθε αποστολή, χωρίς να κάνετε κανένα συμβιβασμό στο στυλ σας". 

Όπως και στο αυθεντικό Chronomat, οι ενδείξεις της στεφάνης που προεξέχουν προστατεύουν τον κρύσταλλο από ζαφείρι. Αυτές που βρίσκονται στις θέσεις 3 και 9 είναι εναλλάξιμες, οπότε ο χρήστης μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για αντίστροφη μέτρηση αλλά και καταμέτρηση χρόνου. Με κάσες 44 χιλιοστών, η συλλογή Super Chronomat είναι η πιο τολμηρή του είδους της.

Τα βασικά νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι με ένθετη κεραμική επίστρωση - η πρώτη σε ρολόι Chronomat - συν την επιλογή ενός μπρασελέ από καουτσούκ, εμπνευσμένο από τα Rouleaux ή του εμβληματικού μεταλλικού μπρασελέ της Breitling με κούμπωμα πεταλούδας. Το καινούργιο λουράκι από καουτσούκ δημιουργείται με υπερσύγχρονες τεχνικές έγχυσης. Οι τρεις ξεχωριστές υφές του - ματ, λεία και πλέξη - δίνουν αξιοσημείωτη διάσταση στις λεπτομέρειες του.

Το ρολόι διαθέτει το εντυπωσιακό «UTC Module», ενώ ο χρονογράφος είναι μοναδικός, ακριβής, με αντοχή και διάρκεια στο χρόνο.  To ελβετικό αυτό έργο τέχνης διαθέτει και ζαφείρι στο μπρασελέ, ενώ το χρονόμετρο είναι πιστοποιημένο από την ελβετική COSC.

Όπως δήλωσε και ο γνωστός ηθοποιός Brad Pitt, που ήταν φιλοξενούμενος στο Webcast πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία η νέα σειρά που συνδυάζει τη λεπτότητα, την πολυτέλεια, την κομψότητα και την άνεση ενός casual ρολογιού. 

Διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις

Το Super Chronomat B01 44 διατίθεται σε τρεις εκδόσεις. Δύο εγκλείονται σε κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με μπλε ή μαύρους συνδυασμούς καντράν και στεφάνης. H τρίτη είναι ένας πλούσιος συνδυασμός καφέ καντράν και στεφάνης σε κάσα από κόκκινο χρυσό 18 καρατιών. Όλοι οι μετρητές του χρονογράφου δημιουργούν αντίθεση σε ασημί χρώμα και τροφοδοτούνται από τον μηχανισμό κατασκευής Breitling, Manufacture Caliber 01 με πιστοποίηση COSC, ο οποίος παρέχει περίπου 70 ώρες αποθέματος ισχύος. Αυτό το Super Chronomat είναι αδιάβροχο έως τα 200 μέτρα.

Για όσους θέλουν κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο, υπάρχει μια έκδοση σε μαύρo καντράν με ένδειξη UTC ενσωματωμένης στο μπρασελέ Rouleaux. Αναφορικά στο UTC - Universal Time Coordinated, να εξηγήσουμε πως μέσω αυτού του υπό-καντράν μπορείτε να παρακολουθείτε μια δεύτερη ζώνη ώρας και πως αυτή η ιδιαίτερη λειτουργία χρονολογείται στην Breitling από τη δεκαετία του 1980.

Από το 1884, η Breitling έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας, τον πρωτοποριακό ρόλο της στην ανάπτυξη του χρονογράφου καρπού και την ασυμβίβαστη δέσμευση της για άριστο σχεδιασμό. Εξαιτίας της ιστορικής σχέσης της μάρκας με την αεροπορία, η Breitling μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές κατάκτησης των ουρανών από την ανθρωπότητα.

Φημίζεται για το καινοτόμο πνεύμα της και έχει κερδίσει επάξια μια προνομιακή θέση στον κόσμο της επιστήμης, του αθλητισμού και της τεχνολογίας. Η Breitling κατασκευάζει τους δικούς της μηχανισμούς και η ποιότητα του καθενός είναι – όπως και σε όλους τους μηχανισμούς στα ρολόγια Breitling – εξασφαλισμένη από το κύρος της πιστοποίησης COSC και της ελβετικής κατασκευής τους.

Η νέα σειρά ρολογιών που είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα και στα καταστήματα της εταιρείας έρχεται να μετουσιώσει την εμπειρία ετών της εταιρείας σε γέφυρα για το μέλλον των ρολογιών, με μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, κομψότητα, τεχνολογία αιχμής και πάντα με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής ρολογιών Breitling.