Αυξημένα λειτουργικά κέρδη και συρρίκνωση ζημιών εμφάνισε η Reds στο εννεάμηνο

Αυξημένα λειτουργικά κέρδη και συρρίκνωση ζημιών εμφάνισε η Reds στο εννεάμηνο

Αυξημένα λειτουργικά κέρδη, με συρρίκνωση ζημιών και αύξηση πωλήσεων, εμφάνισε η Reds κατά την περίοδο του εννεαμήνου, με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (I.F.R.S.).

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία, κατά το πρώτο εννεάμηνο του 2015 ο κύκλος εργασιών του ομίλου παρουσίασε αύξηση 10,4% περίπου και ανήλθε σε ποσό 4,5 εκατ. ευρώ, έναντι ποσού 4,1 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου εννιαμήνου 2014. Ο κύκλος εργασιών προέρχεται εξ΄ ολοκλήρου από τη μίσθωση του Εμπορικού Πάρκου “Smart Park”. O κύκλος εργασιών των καταστημάτων του Πάρκου ενισχύθηκε κατά 6% κατά τη διάρκεια του πρώτου εννεαμήνου του έτους και η επισκεψιμότητά του παρουσίασε αύξηση κατά 5% κατά την ίδια χρονική περίοδο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014. Το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών εμπορικής μίσθωσης ανέρχεται σε 100%.

Τα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) του Ομίλου στο 9μηνο του 2015 παρουσίασαν κέρδη 2,3 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 1,7 εκατ. ευρώ περίπου του αντίστοιχου εννεαμήνου 2014, ήτοι 33% αύξηση.

Οι ζημίες προ φόρων σε ενοποιημένο επίπεδο ανήλθαν για το εννεάμηνο του 2015 σε 0,35 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών προ φόρων 0,9 εκατ. ευρώ περίπου, του αντίστοιχου εννεαμήνου 2014.