Αυξημένα κερδοφορία κατά 14% για τη Metlife το πρώτο οκτάμηνο

Αυξημένα κερδοφορία κατά 14% για τη Metlife το πρώτο οκτάμηνο

Αυξημένα κερδοφορία κατά 14% εμφάνισε η Metlife κατά το πρώτο οκτάμηνο του 2016, με τα κέρδη να διαμορφώνονται συγκεκριμένα στα 12.300.000 ευρώ. 

Παράλληλα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, το πρώτο οκτάμηνο του 2016, η νέα ετησιοποιημένη παραγωγή αυξήθηκε κατά 5%, φτάνοντας τα 17 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα συνολικά εισπραχθέντα ασφάλιστρα αυξήθηκαν κατά 8% και έφτασαν τα 163 εκατομμύρια ευρώ.

Ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της MetLife, Δημήτρης Μαζαράκης, δήλωσε σχετικά: «Οι στρατηγικές επιλογές μας δικαιώθηκαν και συνεχίζουμε δυναμικά και για το 2017 με προτεραιότητα τη συνέχιση της άριστης εξυπηρέτησης των χιλιάδων πελατών μας. Οι βασικοί άξονες της στρατηγικής μας αναφορικά με τα δίκτυα διανομής των υπηρεσιών μας και τα ασφαλιστικά προγράμματα παραμένουν σταθεροί. Ταυτόχρονα, όμως, με την ευελιξία που μας διακρίνει είμαστε έτοιμοι για τις απαραίτητες τακτικές προσαρμογές σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς, γεγονός το οποίο μας διαφοροποιεί και μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε και να ηγούμαστε των εξελίξεων».