Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

Ποινικές διώξεις άσκησε σήμερα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, κ. Φερεντίνος, στους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, οι οποίοι αύριο θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό. Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του, ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξή του.

Σύμφωνα με την ομολογία του 19χρονου, η δολοφονία πραγματοποιήθηκε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου Ροδίτη στην περιοχή της Λίνδου, λίγα δηλαδή χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται αύριο να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά τα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ