Από 4 έως 11 Μαρτίου η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Από 4 έως 11 Μαρτίου η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).

Φέτος η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, θα διαρκέσει από την Δευτέρα 4 Μαρτίου έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.

Η φετινή διοργάνωση διευρύνει τις δράσεις πέρα από τις συνηθισμένες προσφορές των εμπόρων και συγκεκριμένα, οι ενέργειες και οι δράσεις της εβδομάδας θα βασιστούν σε:

- Αποκλειστικές προσφορές των ηλεκτρονικών καταστημάτων

- Εκπαιδεύσεις σχετικά με τους τομείς i) Ασφάλεια συναλλαγών και Online πληρωμές , ii)Προσωπικά δεδομένα και GDPR iii) Δικαιώματα καταναλωτή

- Ενημέρωση σχετικά με τα προνόμια του Σήματος Αξιοπιστίας του GRECA (Trustmark).

Οι παραπάνω ενέργειες και δράσεις θα υλοποιηθούν με Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, συνεντεύξεις στελεχών του κλάδου & σχετική αρθρογραφία.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω e-mail: [email protected] ή στο τηλέφωνο 210 7279167.

Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ