Ανοιξιάτικες εκπτώσεις 2021 στη MediaMarkt – τρέξε να προλάβεις

Ανοιξιάτικες εκπτώσεις 2021 στη MediaMarkt – τρέξε να προλάβεις

Ήρθε η Άνοιξη, τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας χαλαρώνουν και όλα δείχνουν ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι γεμάτο ελπίδα και υποσχέσεις για επιστροφή στην κανονικότητα. Η MediaMarkt γιορτάζει την Άνοιξη με επικές εκπτώσεις και προσφορές που δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Είτε στο online shop www.mediamarkt.gr, είτε σε κάποιο κατάστημα με click inside και click away (μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ), η MediaMarkt σε περιμένει με ασφάλεια, απίστευτα χαμηλές τιμές, ειδικές υπηρεσίες και πάνω από όλα με τις καλύτερες «μαύρες» και «λευκές» συσκευές της αγοράς.

Και επειδή click inside και click away έχουν όλοι, τώρα η MediaMarkt σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι στο κατάστημα, χωρίς… να έρθεις στο κατάστημα. Η νέα υπηρεσία Personal Video Shopping πηγαίνει τις ηλεκτρονικές αγορές σε άλλο επίπεδο. Σου προσφέρει έναν προσωπικό video shopper που μέσω video chat σε ξεναγεί στα ράφια του καταστήματος, σου εξηγεί ό,τι θέλεις να μάθεις για τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και τα βάζει στο εικονικό καλάθι του για λογαριασμό σου. Μάθε τα πάντα για τη νέα συναρπαστική υπηρεσία της MediaMarkt εδώ.

Πάμε για απίστευτες Mid Season Sales 2021 μόνο στη MediaMarkt

Επειδή όμως το ξέρουμε ότι θα ζαλιστείς από την απίστευτη ποικιλία της MediaMarkt, εμείς ψάξαμε και ανακαλύψαμε προϊόντα με πραγματικά «επικές» εκπτώσεις. Τώρα, μπορείς να επωφεληθείς από τις ανοιξιάτικές προσφορές και να εξοπλίσεις το σπίτι σου εν όψη καλοκαιριού. Πάμε λοιπόν:

Επειδή το σιδέρωμα είναι μια βαρετή και χρονοβόρα οικιακή εργασία που όλοι θέλουν να αποφύγουν υπάρχει τρόπος να γίνει ευκολότερη και γρηγορότερη. Ξεκινάμε την περιήγησή μας στα ράφια της MediaMarkt από το σύστημα σιδερώματος Philips PerfectCare Elite Plus 9682/80. Το όφελος των 99 ευρώ ή αλλιώς έκπτωση 20% είναι πολύ σημαντικό για μια συσκευή αυτής της κατηγορίας τιμής. Μιλάμε για ένα ατμοσίδερο που σιδερώνει τα πάντα και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάς ώρα αλλάζοντας θερμοκρασία ανάλογα με το ύφασμα ή να κατηγοριοποιείς τα ρούχα από πριν. Το Philips PerfectCare Elite Plus 9682/80 έχει σχεδιαστεί για να σου κάνει τη ζωή εύκολη. Χάρη στην τεχνολογία OptimalTEMP ξεχνάς τις χειροκίνητες ρυθμίσεις. Η συσκευή είναι γεμάτη αυτοματισμούς. Για παράδειγμα διαθέτει έξυπνο αισθητήρα που αντιλαμβάνεται πως κινείται το σίδερο, εκτοξεύοντας τον ατμό εκεί που πρέπει. Ελπίζουμε να σου δώσαμε μια ιδέα. Μπορείς φυσικά να ψάξεις για άλλες συσκευές σπιτιού και μικροσυσκευές εδώ ή για λευκές οικιακές συσκευές σε αυτή τη σελίδα.

Συνεχίζουμε με ένα διαφορετικό προϊόν που όμως μπορεί να συνδυαστεί με το προηγούμενο. Τι κάνεις για να μην βαριέσαι όταν σιδερώνεις; Ανοίγεις την τηλεόραση φυσικά. Και για αυτή την περίπτωση η MediaMarkt έχει την πρότασή της. Η Samsung UE43AU9072 UHD 4K Smart με τις 43 ίντσες της, δεν θα γεμίσει όλο τον τοίχο σου, αλλά η προσφορά της MediaMarkt στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι ανεπανάληπτη. Πρόκειται για ένα μοντέλο του 2021, έχει ανάλυση UHD 4K, υποστηρίζει HDR, είναι φυσικά smart με όλα τα apps και τις δημοφιλείς streaming πλατφόρμες, αλλά το βασικό της πλεονέκτημα είναι η τιμή της. Κοστίζει μόνο 699 ευρώ, ενώ η MediaMarkt σου εξασφαλίζει όφελος 200 ευρώ στο καλάθι σου. Ακόμα κι αν έχεις τηλεόραση στο σαλόνι, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ό,τι πρέπει για δεύτερη συσκευή. Δες περισσότερες τηλεοράσεις εδώ!

Και επειδή όλο αυτό το διάστημα χόρτασες σπίτι, κλείνουμε με ένα προϊόν που θα σε βγάλει έξω. Το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi Electric Scooter Essential κοστίζει τώρα μόνο 299 ευρώ (όφελος €50) και σου προσφέρει άνετες και ξεκούραστες βόλτες. Διαθέτει μέγιστη εμβέλεια 20 χιλιομέτρων με μια φόρτιση, είναι ελαφρύ και φορητό, κατασκευασμένο από αλουμίνιο και διπλώνει σε δευτερόλεπτα για να το παίρνεις μαζί σου στα μέσα μαζικής μεταφοράς για ακόμα πιο μακρινές βόλτες. Επειδή είναι κατασκευασμένο από μια εταιρεία με μεγάλη παράδοση στις έξυπνες συσκευές, το σκούτερ αυτό έχει διάφορους βολικούς και χρήσιμους αυτοματισμούς. Για παράδειγμα έχει έξυπνο σύστημα διαχείρισης της ενέργειας, διπλό σύστημα πέδησης με δισκόφρενα, σύστημα ελέγχου για διατήρηση σταθερής ταχύτητας, επικοινωνία με το κινητό σου για να ελέγχεις την υπολειπόμενη ισχύ σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα.

Για περισσότερα ηλεκτρικά πατίνια επισκέψου αυτή τη σελίδα και… καλές βόλτες!

Επωφελήσου από τις κορυφαίες υπηρεσίες της MediaMarkt

Δεν είναι όμως μόνο η τεράστια ποικιλία σε προϊόντα, δεν είναι μόνο οι καλύτερες εκπτώσεις και προσφορές, που κάνουν τη MediaMarkt να ξεχωρίζει. Είναι και οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της για να είναι δίπλα της και μετά την αγορά.

Όλες οι υπηρεσίες της MediaMarkt (δες εδώ τι παίζει) είναι σχεδιασμένες για να κάνουν τη ζωή σου πιο άνετη. Από την αυθημερόν παράδοση έως την εγκατάσταση και επίδειξη συσκευής, και από την επέκταση εγγύησης G-Plus έως την επισκευή κινητού express repair σε 30’’ στη MediaMarkt τα έχεις όλα.