Αμείλικτα τα ερωτήματα για την υπόθεση ΔΕΠΑ - Λαυρεντιάδη

Αμείλικτα τα ερωτήματα για την υπόθεση ΔΕΠΑ - Λαυρεντιάδη

Άμεσες και τεκμηριωμένες απαντήσεις ζητά με ερώτησή που καταθέτει στη Βουλή από τον πρωθυπουργό ο βουλευτής Αργολίδας του ΔΗΣΥ, Γιάννης Μανιάτης με αφορμή  δημοσιεύματα σχετικά με τις σχέσεις συνεργάτη των Αλεξη Τσίπρα και Νίκου Παππά με την εταιρεία Elfe του Λαυρεντιάδη.

«Αμείλικτα ερωτηματικά αναφύονται μετά τις αποκαλύψεις δημοσιευμάτων, ότι άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος Τσίπρα - Παππά, από σερβιτόρος σε πιτσαρία, το 2013 κι ετήσιο εισόδημα 5.000€, βρέθηκε να είναι υπάλληλος της εταιρείας ELFE - Λαυρεντιάδη το 2017, με το ετήσιο εισόδημά του από διάφορες πηγές να εκτοξεύεται σε 205.000€ και σύνολο απολαβών στη διετία 2016 - 2017 περί τις 380.000 ευρώ», δήλωσε ο Γ. Μανιάτης.

Και προαναγγέλλει ότι τη Δευτέρα καταθέτει ερώτηση στον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, «εάν γνώριζε τις δραστηριότητες του συγκεκριμένου προσώπου, καθώς και εάν οι δραστηριότητες αυτές σχετίζονται με την εκτόξευση του χρέους της εταιρείας ELFE - Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ στα 120 εκατ. ευρώ, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Σημειώνει δε ότι «οι απαντήσεις πρέπει να είναι άμεσες και τεκμηριωμένες».

Αντίστοιχα, στο ίδιο ζήτημα αναφέρθηκε και μέσω Twitter ο βουλευτής της ΔΗΣΥ:

Από υπάλληλος πιτσαρίας το 2013, με 5.000 ευρώ/χρόνο, υπάλληλος Λαυρεντιάδη - ELFE κ άλλων, το 2016, με 205.000€/χρόνο. Συμβαίνει, αν είσαι στενός συνεργάτης Τσίπρα-Παππά. Ρωτάω τη Δευτέρα με ερώτησή μου στη Βουλή, αν το γνώριζαν...

Φωτογραφία intime news