Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 13:22

-A +A

Αλλαγές στη διοίκηση της Energean στην Ελλάδα

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 13:22
Αλλαγές στη διοίκηση της Energean στην Ελλάδα
-A +A

Νέα σελίδα για την Energean στην Ελλάδα, καθώς ο Δημήτρης Γόντικας, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επί δύο και πλέον έτη αλλά και διοικητικό της στέλεχος επί μία επταετία, αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Μαθιός Ρήγας ευχαρίστησε τον κ. Γόντικα, «με τον οποίο μάς συνδέει και μακρά φιλία, για την προσφορά του στην εταιρεία για επτά ολόκληρα χρόνια» και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του ζωή.

Μέχρι την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Edison E&P και τη συνολική αναδιοργάνωση της Energean, οι αρμοδιότητες στην Ελλάδα καλύπτονται πλέον ως εξής:

- Ο κ. Άγγελος Μαστραντώνης, παράλληλα με τον ρόλο του ως Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων του ομίλου, αναλαμβάνει και Διευθύνων Σύμβουλος για την ελληνική θυγατρική Energean Oil & Gas SA.

  

- O δρ. Κωνσταντίνος Νικολάου καθίσταται μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ελληνικής θυγατρικής και αναλαμβάνει Αντιπρόεδρός της με ευθύνη τον τεχνικό συντονισμό των projects και του χαρτοφυλακίου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του Πρίνου, των ερευνητικών δραστηριοτήτων στη Δυτική Ελλάδα, των projects του Κατακόλου και της Υπόγειας Αποθήκης Φυσικού Αερίου στη Νότια Καβάλα καθώς και τις σχέσεις με το ελληνικό Δημόσιο.

   

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα