Αίτημα για αντικατάσταση της διοίκησης κατέθεσε η Επ. Κεφαλαιαγοράς
Folli Follie

Αίτημα για αντικατάσταση της διοίκησης κατέθεσε η Επ. Κεφαλαιαγοράς

Νέες εξελίξεις αναμένονται σύντομα στη Folli Follie καθώς η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατέθεσε αίτημα στο Πρωτοδικείο Αθηνών για αντικατάσταση της διοίκησης της πρώην εισηγμένης, συνεχίζοντας την ανάληψη πρωτοβουλιών με στόχο να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να προχωρήσει – κατά το δυνατόν – η εξυγίανση της επιχείρησης. Το αίτημα της εποπτικής αρχής αναμένεται να συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Την περασμένη Κυριακή η διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με επίσημη ανακοίνωσή της είχε γνωστοποιήσει πως θα προβεί άμεσα στις νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τη διοίκηση της εταιρείας, ενώ εξ αρχής της ανάληψης των καθηκόντων της έχει δείξει εντελώς διαφορετική «πολιτική» χειρισμών, συγκριτικά με την προηγούμενη διοίκηση Γκότση.

Θυμίζουμε πως την προσεχή Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί στα γραφεία της εταιρείας Γενική Συνέλευση με θέμα την αναλυτική ενημέρωση των μετόχων για την οικονομική και περιουσιακή κατάσταση της εταιρεία από το 2017 έως σήμερα αλλά και τις ενέργειες που έχουν γίνει την εξυγίανση της.