Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 10:48

-A +A

Airbnb: Δίνει $250 εκατ. για τη μερική αποζημίωση των πελατών της

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 10:48
Airbnb: Δίνει $250 εκατ. για τη μερική αποζημίωση των πελατών της
-A +A

Η Airbnb ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στη διάθεση 250 εκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει να αντισταθμιστούν οι απώλειες που έχουν οικοδεσπότες σε όλον τον κόσμο, οι φιλοξενούμενοι των οποίων ακύρωσαν τις κρατήσεις τους εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η βοήθεια αυτή θα επιτρέψει στους οικοδεσπότες να λάβουν το 25% του ποσού που λαμβάνουν κανονικά σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης και προσφέρεται σε όλον τον κόσμο εκτός από την Κίνα.

Σε ανακοίνωσή του, ο CEO της εταιρείας Μπράιαν Τσέσκι σημείωσε πως «όταν ένας επισκέπτης ακυρώσει μια κράτηση καταλύματος λόγω κατάστασης που σχετίζεται με τον COVID-19, έχοντας κάνει check-in μεταξύ 14 Μαρτίου και 31 Μαΐου, θα πληρώσουμε το 25% του ποσού που συνήθως λαμβάνετε μέσω της πολιτικής ακύρωσης. Αυτό ισχύει αναδρομικά σε όλες τις ακυρώσεις που σχετίζονται με τον COVID-19 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το κόστος αυτό καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την Airbnb».

Και συνεχίζει «Οι πληρωμές αυτές θα αρχίσουν να εκδίδονται τον Απρίλιο. Οι επισκέπτες οιυ έχουν κάνει κρατήσεις  πριν από τις 14 Μαρτίου θα εξακολουθήσουν να έχουν τη δυνατότητα να ακυρώσουν και να λάβουν ένα κανονικό ποσό ισοδύναμης επιστροφής ή ταξιδιωτικής πίστωσης για το 100% του ποσού που κατέβαλαν».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα