Συγκρούσεις αγροτών και ΜΑΤ στη Θεσσαλονική

Συγκρούσεις αγροτών και ΜΑΤ στη Θεσσαλονική

Επεισόδια ξέσπασαν πριν λίγη ώρα μεταξύ αγροτών από τα «Πράσινα Φανάρια» που απέκλεισαν τον δρόμο προς το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στο σημείο.

Εξαιτίας της κινητοποίησης έχει διακοπεί κάθε πρόσβαση, προς και από το αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται επιβάτες αεροπορικών πτήσεων που είτε αναχωρούν από τη Θεσσαλονίκη, είτε έχουν αφιχθεί νωρίτερα. 

Η καθιστική διαμαρτυρία των αγροτών ξεκίνησε στις 18.50 και αποτελεί συμβολική κίνηση, όπως είπαν χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ - ΜΠΕ αγροτοκτηνοτρόφοι, οι οποίοι από το μεσημέρι απέκλεισαν την κυκλοφορία και στο βασικό οδικό άξονα του αεροδρομίου.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία προς και από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”

Αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 19.30 η κυκλοφορία των οχημάτων προς και από το "Μακεδονία", με τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Κεντρικής Μακεδονίας να αποχωρούν από τη μοναδική παρακαμπτήριο οδό που συνδέει το αεροδρόμιο με τη Θεσσαλονίκη.

Για μισή ώρα, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία, στη μοναδική παρακαμπτήριο οδό που συνδέει το αεροδρόμιο με τη Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα, το μεσημέρι, απέκλεισαν με τα τρακτέρ τους τον κεντρικό οδικό κόμβο προς και από τον αεροδρόμιο, όπου και προτίθενται να μείνουν μέχρι και αύριο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτό: Sooc