ΑΕΚ και betshop.gr και πάλι μαζί

ΑΕΚ και betshop.gr και πάλι μαζί

Η νέα αγωνιστική σεζόν 2019-20 για την μπασκετική ΑΕΚ έκανε εγκαίνια με την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας. Μεγάλος χορηγός για ακόμη μια χρονιά είναι η betshop.gr, η πρωτοπόρος εταιρεία online στοιχηματισμού και παιγνίων στην Ελλάδα.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν παρουσία των παικτών της ομάδας, του κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου, του προπονητικού τιμ αλλά και πολλών παλαιμάχων, συμπεριλαμβανομένων και των «ηρώων» που κατέκτησαν το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1968. Ο στόχος των «κιτρινόμαυρων» αυτή τη σεζόν είναι να διαδραματίσουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Η συμμαχία με την betshop βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση, αφού ανανεώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών για μια ακόμη χρονιά. Αλλωστε, ομάδα που... κερδίζει δεν αλλάζει και η ΑΕΚ συνεργαζόμενη με την betshop.gr έφτασε στην κορυφή του κόσμου κατακτώντας το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

«Καλωσορίζω την betshop στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με αυτή την εταιρεία με την οποία μοιραζόμαστε τον ίδιο αξιακό κώδικα», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ κ. Μάκης Αγγελόπουλος.

«Είμαστε μαζί με την ΑΕΚ γιατί πιστεύουμε σ'' αυτήν και στην προσπάθειά της. Ελπίζω και η νέα σεζόν να περάσει στην ιστορία του συλλόγου», είπε από τη μεριά του ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, Διευθύνων Σύμβουλος της B2B GAMING SERVICES.

«Ελπίζουμε να μας φέρετε γούρι και αυτή την αγωνιστική περίοδο», κατέληξε ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος προτού φανερωθούν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα χρησιμοποιήσουν αυτή τη σεζόν.

Ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES, της ηγετικής, καινοτόμου και συνεχώς εξελισσόμενης πλατφόρμας η οποία προσφέρει το τεχνολογικό περιβάλλον «δράσης» του δημοφιλούς www.betshop.gr, δήλωσε:

«Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι

Είμαστε εδώ επειδή πιστεύουμε στην Ελλάδα των θαυμάτων.

Επειδή το μπάσκετ, μας έχει κάνει να πιστεύουμε στα θαύματα.

Και επειδή η ΑΕΚ, με τη μοναδική διαδρομή της 95 χρόνια τώρα, μιλάει στη ψυχή μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Μάκη Αγγελόπουλο που κρατάει ζωντανή την μεγάλη παρακαταθήκη της ΑΕΚ και οδηγεί την ομάδα σε ένα ακόμα πιο συναρπαστικό παρόν και μέλλον. 

Εκ μέρους της B2B GAMING SERVICES και της Betshop, θέλω να ευχηθώ η νέα αγωνιστική περίοδος να αποτελέσει ακόμα έναν μεγάλο σταθμό στην ιστορία της ομάδας και να μετατρέψει κάθε όνειρο σε πραγματικότητα, υπερ- εκπληρώνοντας τον κάθε σας στόχο.

Είναι πραγματική μας τιμή να βρισκόμαστε δίπλα σας».