Tripsta: Η airtickets® αλλάζει το μοντέλο λειτουργίας της

Tripsta: Η airtickets® αλλάζει το μοντέλο λειτουργίας της

Αλλάζει το μοντέλο λειτουργίας της και εξελίσσεται σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων η airtickets S.A. σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου Tripsta. Πρόκειται για την εταιρεία που πρόσφατα ανέστειλε ορισμένες από τις εργασίες της όπως την έκδοση εισιτηρίων, πιεζόμενη από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και την έλλειψη ρευστότητας.

Σύμφωνα με τη μητρική Tripsta λοιπόν, η airtickets® συνεχίζει τη λειτουργία της αναπροσαρμόζοντας το επιχειρηματικό της πλάνο, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τόσο την τεχνολογία που έχει «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια, όσο και τη διείσδυσή της στην ευρωπαϊκή αγορά εισιτηρίων.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η οικονομική ασφυξία του Ομίλου Tripsta κυρίως λόγω της δραστηριότητάς του στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τον διεθνή ανταγωνισμό και την κακόπιστη συμπεριφορά συγκεκριμένων συνεργατών, η airtickets® συνεχίζει την πορεία της εστιάζοντας στο νέο της μοντέλο.

Η airtickets S.A. λειτουργεί κανονικά, έχοντας εξελιχθεί σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων. Σήμερα, αλλάζει σελίδα και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να βλέπουν ακόμη περισσότερα συγκριτικά αποτελέσματα και να επιλέγουν την καλύτερη τιμή, ανάλογα με τις ανάγκες τους, ανάμεσα σε άλλα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Το νέο μοντέλο της airtickets® σχεδιάστηκε από την εξειδικευμένη in-house ομάδα UI/UX, με στόχο να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον περιήγησης και σύγκρισης τιμών, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Μετά το πρώτο λανσάρισμα, η ομάδα συνεχίζει να εστιάζει στη λειτουργικότητα και στη βελτιστοποίηση του προϊόντος, εμπλουτίζοντάς το και ενσωματώνοντας νέους συνεργάτες. Η νέα μηχανή της airtickets® είναι διαθέσιμη σε desktop και mobile συσκευές.