QCM: Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι πήρε θέση short στην Intralot

QCM: Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι πήρε θέση short στην Intralot

Διαψεύδει το fund QCM δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για θέση short στην Intralot και συνδέουν τη χθεσινή «βουτιά» της μετοχής με αυτή την κίνηση.

Ειδικότερα, με tweets που ανήρτησε η QCM χαρακτηρίζει ως fake news τις αναφορές που θέλουν το fund να ανοίγει short θέση στην Intralot.

Όπως σημειώνει, «η QCM αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει ανοίξει short θέση στην Intralot. Οι πρόσφατες εικασίες του Τύπου, δεν είναι παρά σκέτη φαντασία».

 

Intralot: Τι αναφέρει για την χθεσινή πτώση της μετοχής

Σε ανυπόστατες φήμες αποδίδει η διοίκηση της Intralot, τη χθεσινή υπερβολική πτώση της τιμής της μετοχής της κατά την τελευταία ώρα της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

Αναλυτικά, όπως αναφέρει, η πτώση αυτή δεν δικαιολογείται από κάποια αρνητική επιχειρηματική εξέλιξη ή άλλο γεγονός σε γνώση της εταιρείας και κατά την εκτίμησή μας οφείλεται σε ανυπόστατες φήμες.

Αντίθετα, σημειώνει η Intralot, πρόσφατα η εταιρεία έχει ανακοινώσει σημαντικά νέα έργα και ανανεώσεις υφισταμένων συμβολαίων, ενώ αναμένεται να ολοκληρώσει και να ανακοινώσει και επιπλέον μεγάλα έργα στο προσεχές διάστημα.

Τέλος, τονίζει ότι θα εξετάσει τη λήψη πρόσθετων μέτρων, με στόχο την προάσπιση της αξιοπιστίας της και την υπεράσπιση των συμφερόντων των επενδυτών της έναντι ανυπόστατων φημών.